2 MILLION BC

I spilleautomaten 2 Million BC fra Betsoft Gaming tar vi en skikkelig tidsreise tilbake til 2 millioner år før Kristus! Her jakter du på sabeltanntigre i den evige jakten etter store gevinster, mens den joviale huleboeren følger hele showet med stor interesse og innlevelse!

I 2 Million BC får vi en video spilleautomat som har 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og som har funksjoner som gratisrunder og bonusspillene Sabeltanntiger-angrep og Diamant-bonus.

Innsats
2 Million BC lar spillerne spille med en verdi på myntene som går fra 0.02 til 0.50 og med alt fra 1-5 mynter pr. gevinstlinje. Den maksimale innsatsen pr. spinn blir på 150 mynter med en myntverdi på 0.50 – altså 75 kreditter.

Gratisrunder
I det øyeblikket man får 3 eller flere symboler av bålplassen på en aktiv gevinstlinje vinner man gratisrunder. Når man spiller i gratisrundene går spillet over fra å foregå på dagtid til natt, og vi kan se vår venn huleboeren sitte å grille kjøtt ved bålet. Når gratisrundene er over legger han seg til å sove, men når han våkner er vi tilbake i normal spillmodus igjen. I gratisrundene spiller man med den samme innsatsen som i den runden hvor gratisrundene ble vunnet. Det er også mulig å vinne flere gratisrunder mens man er i gratisrunde-modus.

Bonusspill: Sabaltanntiger-angrep
Når man har samlet 3 eikenøttsymboler starter bonusspillet Sabeltanntiger-angrep. Eikenøtter samler man i normal spillmodus, og man kan se hver nøtt man har samlet oppe til høyre i spillebildet. I bonusspillet kan vi se sabeltanntigeren luske nede i bunnen av skjermbildet mens huleboeren har klatret opp i toppen av automaten. Man skal hjelpe huleboeren med å ta sikte på sabeltanntigeren og skyte eikenøtter på den, og et direkte treff slår ut tigeren og gir spilleren en haug kreditter!

Bonusspill: Diamantbonus
Når man får 3 eller flere Diamant-symboler på en aktiv gevinstlinje starter bonusspillet Diamantbonus. I dette bonusspillet holder sabeltanntigeren en kostbar diamant, og selvsagt blir det spillerens jobb å hjelpe huleboeren med å få tak i denne! Hjelp ham å velg hvilken fremgangsmåte han skal bruke slik at han kan stjele steinen fra tigeren.

Oppsummering av 2 Million BC
2 Million BC er en herlig automat fra Betsoft som tar seg utrolig bra ut! Muligheten til å vinne gratisrunder og automatens to bonusspill gjør at det å spille på denne spilleautomaten er en sann glede! Morsom grafikk og mange underholdende hendelser underveis gjør 2 Million BC til en spesiell opplevelse!

Privacy Policy