A NIGHT IN PARIS

I spilleautomaten A Night In Paris er vi i Paris på natterstid og får delta i en vanlig arbeidskveld i politimannen LaBastes liv! Med selskap av bikkja hans og den smarte kunsttyven er A Night In Paris en underholdende spilleautomat fra Betsafe som setter oss i en eventyrlig stemning.

I A Night In Paris får vi en spilleautomat som har 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og vi finner funksjoner som gratisrunder, bonuskombinasjoner og bonusspillet Caught In The Museum. Test ut automaten helt gratis her eller med ordentlige penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
A Night In Paris gir spillerne sjansen til å spille med en verdi på myntene som går fra 0.02 til 0.50 og med alt fra 1-5 mynter pr. gevinstlinje. Den maksimale innsatsen pr. spinn blir derfor på 150 mynter og med en myntverdi på 0.50 blir høyeste innsats 75 kreditter.

Gratisrunder
Hvis man får 3 eller flere politi id-merker vinner man gratisrunder i A Night In Paris. I gratisrundene kommer tyven luskende fram, men blir tatt på fersken av den bestemte LaBaste og vaktbikkja hans! En hektisk jakt i forkant av hjulene pågår for fullt mens gratisrundene spinner i bakgrunnen, og dette er rett og slett underholdende til tusen!

Bonuskombinasjoner
I A Night In Paris er det slik at det finnes to forskjellige kombinasjoner av ulike symboler som sørger for en kredittgevinst. Den totale gevinsten blir kalkulert slik at den totale innsatsen på spinnet blir multiplisert med kredittgevinsten man vinner.

Den ene symbolkombinasjonen som gir gevinst er symbolene av: Tyven + politi id-skiltet + politimannen.
Den andre symbolkombinasjonen som gir gevinst er symbolene av: Politimannen + politi id-skiltet + tyven.

Bonusrunde: Caught In The Museum
Symbolet som viser et lite bilde i en ramme fungerer som bonussymbol i A Night In Paris, og tre slike symboler starter bonusspillet Caught In The Museum. I bonusspillet har tyven klart bragden å bryte seg inn i museet, men lovens lange arm i Jerome LaBastes skikkelse er aldri langt unna! I bonusspillet skal spilleren hjelpe LaBaste å fange kunsttyven, og mens dette pågår vinner man masse bonusgevinster!

Oppsummering av A Night In Paris
Å spille på automater fra Betsoft er en særegen opplevelse og dette gjelder så definitivt også for A Night In Paris! Her finner vi både gratisrunder og bonusspill, og man kjenner nesten duften av Paris mens man spiller etter de store gevinstene! Å bevitne herr LaBaste og hans fantastiske vaktbikkje er en opplevelse i seg selv – dette er rett og slett stor underholdning!

Privacy Policy