ARABIAN NIGHTS

I Arabian Nights får vi oppleve den spennende og eksotiske stemningen vi forbinder med det fjerne østen. Arabian Nights er en smått legendarisk spilleautomat som har utbetalt mengder med store jackpotter til sine spillere!

comeon Bonus

Arabian Nights er en spilleautomat som har 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer. Av ekstrafunksjoner vinner vi wildsymbol, scattersymbol og gratisrunder samt en progressiv jackpott!

Innsatsmuligheter
I Arabian Night har man kan man spille med kun 1 mynt pr. innsatslinje, samt med en fast myntverdi på €0.50. Dette gir en maksimal innsats pr. spinn på €5.00

Wildsymbol
Wildsymbolet i Arabian Nights er symbolet av en arabisk mann som holder en rød edelsten. At det er et wildsymbol betyr at det er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med andre symboler og dermed være gevinstfremkallende. Wildsymbolet kan for eksempel forlenge en gevinstlinje slik at gevinsten blir høyere eller fullføre en gevinstlinje hvor et av de opprinnelige symbolene mangler. Wildsymbolet kan ikke erstatte scattersymbolet.

Scattere og gratisrunder
Scattersymbolet i Arabian Nights er symbolet av en oljelampe, og dette er et symbol som ikke trenger å være en del av en aktiv gevinstlinje eller i en spesiell kombinasjon for å gi gevinst. Symbolet kan være spredt tilfeldig utover hjulene og 2 eller flere slike symboler gir gevinster i form av penger og gratisrunder.

Scattergevinster i Arabian Nights
2 scattersymboler gir en gevinst lik det dobbelte av innsatsen.
3 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 5 og 15 gratisrunder.
4 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 20 og 15 gratisrunder.
5 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 500 og 15 gratisrunder.

I gratisrundene blir alle gevinstene man vinner, med unntak av jackpotten, multiplisert med 3 i forhold til utbetalingstabellen!

Progressiv jackpott
Hvis man får 5 wildsymboler på en aktiv gevinstlinje samtidig som man spiller med maksimal innsats, har man virkelig fått et ønske fra den magiske lampen oppfylt! Skjer dette er den progressive jackpotten i Arabian Nights din! Vi kan for eksempel nevne at 52 år gamle Eva fra Norge vant nærmere 16 millioner kroner i november 2011, så selv om dette kan virke som en uskyldig automat har den allikevel premier helt i toppklassen!

Oppsummering av Arabian Nights
Arabian Nights har etterhvert som tiden har gått klart å opparbeide seg en klassikerstatus, noe som slett ikke er ufortjent. Automaten er i grunn såre enkel, men nettopp dette i kombinasjon med den fantastiske progressive jackpotten har blitt dens store styrke! Skal du spille på Arabian Nights er det rett og slett bare å spille med maksimal innsats, for den progressive jackpotten man kan vinne er rett ut sagt nesten for god til å være sann!

Privacy Policy