AT THE MOVIES

Ta deg en tur på kino i spilleautomaten At The Movies! Her venter det lettbeint underholdning med muligheter for å vinne noen skikkelig fine gevinster!

At The Movies er en Betsoft-automat som tilbyr oss 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og av funksjoner får vi et wildsymbol og en scatter som gir oss gevinster i form av både penger og gratisrunder. At The Movies kan du spille helt gratis her eller prøve med ekte penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Her kan vi sette opptil 5 mynter på hver linje og en verdi på myntene som varierer fra 0.02 opptil 0.50. Litt kjapp regning viser da at den maksimale innsatsen er på 125 mynter, noe som igjen betyr en maksinnsats på 62,5 kreditter.

Wild/joker
Jokeren/wildsymbolet er ikonet som viser teatermaskene. At det er en joker betyr at det kan være en del av kombinasjoner bestående av andre symboler, med unntak av scatteren. Hvis et wildsymbol blir en del av en vinnende kombinasjon dobles gevinsten i forhold til det som står i utbetalingstabellen.

Scattersymbol
Scattersymbolet er et symbol som er fritatt fra kravet om å opptre langs gevinstlinjene for å gi utbetaling. Scattersymbolet er ikonet som viser prosjektoren. Får man 2 eller flere slike i en tilfeldig posisjon vinner men gevinster.

Scattergevinster
2 scattersymboler utbetaler 250 kreditter.
3 scattersymboler gir en gevinst på 8 gratis runder.
4 scattersymboler gir en gevinst på 12 gratis runder.
5 scattersymboler gir en gevinst på 20 gratis runder.

Gevinster vunnet i gratisrundene blir doblet!

Oppsummering av At The Movies
Uvanlig nok så er dette en veldig enkel Slots3-automat fra Betsoft, men det gjør egentlig ikke så mye! Vi får wilds, scattere og gratisspinn, men det er også alt. Det eneste vi egentlig savner er en liten bonusrunde/bonusfunksjon. Ellers er både symboler, farger, grafikk og lyd i toppklassen!

Privacy Policy