BARBARY COAST

Bli med kaptein Benjamin Sawyer på et fantastisk eventyr i automaten Barbary Coast! Søk etter de store skattene langs Barbary Coast fra piratskuta og kom i forkjøpet av kapten Sortskjegg og hans ville menn! En storartet automat med storartede gevinster venter på deg!

I Barbary Coast får vi en spilleautomat med 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og vi finner funksjoner som wilds, scattere, gratisrunder og to fantastiske bonusspill i Groggs Utfording og Sverdkampen! Spill Barbary Coast gratis her eller med ekte penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Barbary Coast gir spillerne muligheten til å spille med en myntverdi som går fra 0.02 til 0.50 og med 1-5 mynter pr. gevinstlinje. Dette gir en maksimal innsats på 150 mynter med en myntverdi på 0.50, og gjør at høyeste innsats pr. spinn blir på 75 kreditter.

Wildsymbol
Symbolet av kanonen fungerer som wildsymbol i Barbary Coast, og er et symbol som kan inngå i kombinasjoner med alle andre ordinære symboler. Tre ordinære symboler + et wildsymbol vil på denne måten gi en utbetaling lik 4 ordinære symboler. Når wildsymbolet kommer til syne på det midterste hjulet utvider det seg til å dekke hele hjulet, og øker dermed gevinstmulighetene markant. I tillegg til dette vil hele hjulet holde sin posisjon og status som wild også det påfølgende spinnet!

Scattersymbol
Symbolet av kapten Benjamin Sawyer har status som scatter i Barbary Coast, og dette betyr at om du får 3 eller flere slike symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene starter en bonusfunksjon. Scattersymboler er fritatt fra kravet om å opptre på gevinstlinjer for å gi gevinst. I bonusfunksjonen klikker spilleren på hver scatter for å se hvilke gevinster han vinner, samtidig som kapteinen slenger seg fra side til side i spillbildet!

Gratisrunder
3 eller flere symboler av papegøyen utløser gratisrunder i Barbary Coast. I gratisrundene har man ikke muligheten til å aktivere noen bonusfunksjoner og man kan heller ikke vinne ytterligere gratisrunder.

Bonusfunksjon: Groggs Utfordring
3 eller flere symboler av arbeideren Grogg (symbolet av en mann med vest og en tønne på skulderen) fører til bonusspillet Groggs Utfordring. Groggs Utfordring er en ordenlig drikkekonkurranse som er basert på å slå kron og mynt! Velg kron eller mynt og se hva utfallet blir: velger du rett er det Grogg som må drikke, men velger du feil er det du som må helle i deg. Bonusspillet har en fantastisk grafikk og animasjon, og førstemann som må helle i seg tre drammer har tapt! Man vinner gevinster uansett hva resultatet blir, men de blir mye større hvis man klarer å slå den knallharde sjøulken Grogg. I det øyeblikket den tredje drammen sildrer ned gjennom halsen blir synet på karakteren man spiller uklart, og man kan høre Grogg le sin onde latter – suverent bonusspill!

Bonusfunksjon: Sverdkamp
Hvis man får 3 eller flere symboler av Svartskjegg hvor som helst på hjulene starter bonusfunksjonen Sverdkamp! Det første man må gjøre er å velge rekkefølgen på de 3 handlingene man skal utføre i kampen mot Sortskjegg: Å parere, støte og hogge. Hvis man klarer å nedkjempe Svartskjegg redder man jomfruen som står bundet til masten, og gevinstene man vinner blir bestemt alt etter hvor vellykket sverdkampen var. Gevinster vinner man uansett, men i likhet med Groggs Utfordring blir premiene langt større hvis man vinner sverdkampen. På nytt: suveren grafikk og utrolig morsomt bonusspill!

Oppsummering av Barbary Coast
Automaten Barbary Coast er nesten for god til å være sann! Stemningen, grafikken og lyden er autentisk og bonusspillene i en klasse for seg, og totalt gjør dette at Barbary Coast er en utrolig sterk utgivelse fra Betsoft.

Privacy Policy