Beach

Bølger som skyller inn over land. Lange sandstrender. Blå himmel. Høres det fristende ut? Legg til noen store utbetalinger og du har spilleautomaten Beach!

Betsafe Bonus

Beach er en video spilleautomat fra Net Entertainment som består av 5 hjul, 3 rader og 20 innsats-og gevinstlinjer. Av funksjoner på denne automaten finner vi wilds, Octopus Wild, scattersymbol og gratisrunder. I Beach er det ikke vanlige hjul som spinner rundt med symboler, men symboler som blir skylt i land med bølgene!

Innsatsmuligheter
I Beach har vi muligheten til å satse opptil €200 pr. spinn, ved hjelp av 1-10 mynter og en myntverdi som strekker seg fra 0.01 til 1.00. En tøff høyeste innsats som vil tilfredsstille de fleste high-rollers.

Wilds
Det vanlige wildsymbolet er bildet av en planke som er merket ‘Wild’, At det er et wildsymbol gjør at det kan inngå i kombinasjoner med alle andre symboler – som en joker. Det eneste symbolet det ikke kan danne en vinnende kombinasjoner sammen med er scatteren og Octopus Wild. Wildsymbolet kan vises på alle hjul med unntak av det midterste, altså hjul 3.

Octopus Wild
Octopus Wild er hovedfunksjonen, eller stjernen om du vil, på spilleautomaten Beach. Denne vises kun på hjul 3 og har de samme egenskapene (pluss et par til) som det vanlige wildsymbolet. Når Octopus Wild vises på det midterste hjulet spretter en blekksprut ut av symbolet og omrokkerer på to av de tilstøtende symbolene. Dette gjøres for å sikre oss den høyeste mulige utbetalingen med de symbolene som er tilgjengelig. Er man heldig her har man sjansen til å vinne nokså store gevinster ettersom gevinster vunnet med Octopus Wild dobles i forhold til normal utbetaling.

Scatter og gratisrunder
Flaskeposten er scattersymbol, og det betyr at det gir gevinstutbetaling uansett hvor det havner på hjulene. Det trenger med andre ord ikke forholde seg til kravet om å måtte opptre langs gevinstlinjer for å gi utbetaling. Får man 3, 4 eller 5 flaskeposter vinner man henholdsvis 8, 16 og 24 gratisrunder. I Beach kalles forøvrig gratisrundene for Free Waves!

Oppsummering av Beach
Spilleautomaten Beach er en automat helt på det jevne, hvor Octopus Wild-funksjonen er den som stikker seg ut. Utover dette har automaten funksjoner som wild, scatter og muligheten til å vinne gratisrunder – altså helt vanlige funksjoner på en spilleautomat. Vi savner imidlertid et bonusspill.

Privacy Policy