BLACK GOLD

Let etter det sorte gullet i automaten Black Gold sammen med gode gamle Bill! Endelig er det hans tur til å få høste inn av den uhyre verdifulle Texas-oljen, og det vil trolig også dryppe litt på dem som hjelper ham!

I Slots3-automaten Black Gold fra Betsoft får vi godt oljet moro over 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og av funksjoner finner vi gratisrunder som inkluderer wilds og multiplikator, en Klikk Meg-bonus samt en bonusrunde som heter Higher or Lower! Bor etter olje gratis her på NorskeAutomater.org eller søk etter det sorte gullet med ekte penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsats
I Black Gold kan spillerne satse alt fra 1-5 mynter pr. gevinstlinje og spille med en verdi på myntene som går fra 0.02 til 0.50. Man kan derfor totalt satse 150 mynter, og hvis man legger til grunn en myntverdi på 0.50 blir den høyeste innsatsen pr. spinn i Black Gold på 75 kreditter.

Gratisrunder, wilds og multiplikator
Symbolet som gir gratisrunder er låvesymbolet og hvis man får 3 slike i en tilfeldig posisjon på hjulene starter gratisrundene. Mens hjulene snurrer i gratisrundene fungerer dette låvesymbolet som wildsymbol, noe som innebærer at det er et symbol som kan danne vinnende kombinasjoner sammen med alle andre ordinære symboler – akkurat som en joker i en kortstokk.

Når wildsymbolet blir en del av en vinnende kombinasjon i gratisrundene vil en gevinstmultiplikator bli aktivert. For hver gang wildsymbolet inngår i en vinnende kombinasjon vil multiplikatoren stige, og faktisk kan multiplikatorverdien havne helt på 10x! Dette innebærer at man kan få gevinstene i en gratisrunde multiplisert med 10 i forhold til utbetalingstabellen! Multiplikatoren nullstilles etter at gratisrundene er avsluttet.

Bonusfunksjoner: Drilling For Oil
Drilling For Oil er en såkalt Klikk Meg-funksjon, og hvis man får 3 symboler av borekronen tilfeldig plassert på hjulene starter denne funksjonen. Det eneste man da trenger å gjøre er å klikke på ett av disse bonussymbolene for å avsløre hvilken gevinst man vinner!

Bonusrunde: Higher or Lower
For å havne i bonusspillet Higher or Lower må man få 3 eksemplarer av oljepumpesymbolet i en tilfeldig posisjon på hjulene. I bonusspillet befinner vi oss ved foten av et oljetårn, og her skal vi enkelt og greit gjette om det neste tallet vi blir presentert for er høyere eller lavere enn det tallet vi kan se. En riktig gjetting sørger for at man får registrert et treff etter olje, mens en feilgjetting gir en miss. 4 treff/miss avslutter bonusspillet og utbetaler pengene man har vunnet. Penger blir det uansett, men langt mer om man klarer å prikke inn 4 riktige!

Oppsummering av Black Gold
I Black Gold er det bare å nyte innhøstingen som kommer som et resultat av Bills mangeårige harde og ærlige arbeid, og hvis man er skikkelig heldig vil oljen også gjøre din hverdag lettere! En veldig bra gratisrunde med wilds og multiplikator gjør rundene til en lukrativ opplevelse, og Klikk Meg-funksjonen og den spennende bonusrunden Higher or Lower gjør Black Gold til en ordentlig godbit i Betsofts Slots3-univers!

Privacy Policy