Crazy Reels – Norsk Spilleautomat

Crazy Reels er en spilleautomat som tidligere var å finne på spillesteder rundt omkring i Norge. Automaten er ikke av de helt nyeste, men var meget utbredt i sin storhetstid. Crazy Reels var egentlig bare en penere utgave av den eldre Magic Lines automaten men ble alikevel en veldig populær spilleautomat.

Selv om Crazy Reels ikke har dynamikken og de spennende bonusspillene man finner på nyere maskiner var dette en av de første spilleautomatene som fenget store deler av den spillende befolkningen.

Alle symbolene på maskinen gir lik gevinst, nemlig Kr.20,- når du får tre like symboler på samme gevinstlinje. Med fem forskjellige gevinstlinjer blir maksgevinst for hvert spinn Kr.100,- dersom man fyller hele spillerbrettet med like symboler. Det som er spennende med automaten er at man kan få repetert gevinsten sin “uendelig” mange ganger.

Nyhet: Crazy Reels er lansert i nettversjon. Prøv deg på Crazy Reels GratisNår man får en gevinst starter pilene på høyre side av maskinen å lyse opp mot et stoppsymbol. For å komme videre må man da trykke på stopp-knappen når den lyser over stoppsymbolet. Dette er rimelig enkelt så de fleste får til dette på hver eneste gevinst. Man blir deretter flyttet over til øvre del av automaten hvor man kan få gevinsten sin repetert.

Repetisjon av gevinsten skjer ved at et slags lykkehjul på øvre del av automaten starter å spinne. Lysende piler spinner rundt på lykkehjulet og man må trykke på stoppknappen for å stoppe pilene. Antall piler man får i lykkehjulet avgjøres av hvilket symbol man har fått gevinst på. Jo flere piler man har, jo større er vanligvis sjansen for å få repetert gevinsten.

Flest piler får man ved å få gevinst med kronene på spillerbrettet. Alle piler unntatt en er da opplyst og det virker nærmest umulig å ikke treffe på repetisjon av gevinsten. Det var ikke uvanlig at man kunne vinne ca. 3000-4000 Kroner på Crazy Reels dersom automaten var i riktig lynne.

For nostalgiske automatspillere er det også mulig å teste ut vår gratisversjon av Jackpot 6000 som er en kopi av de Norske Jackpot 2000 automatene.

Privacy Policy