Crazy Reels

Crazy Reels var en av de mest populære maskinene som fantes når vi enda hadde spilleautomater plassert rundt omkring i Norge. Nå har den kommet i en nettversjon utviklet av Unibet og her kan du prøve den gratis. Se også nedenfor dersom du vurderer å spille denne for ekte penger, vi har nemlig ordnet en ekstra god bonus for nye spillere hos Unibet.

Nå er altså Crazy Reels automaten her. Alt er likt med den du kanskje kjenner fra spillekiosken og for mange er det tid for et nostalgisk tilbakeblikk.

Spesialbonus: Crazy Reels finnes eksklusiv i Unibet sin games seksjon og ved å gå direkte får man ingen startbonus å spille med. Bruker du våre linker får du dermed 100% opp til Kr.1000 på ditt første innskudd til Unibet games. Sett inn Kr.500 og spill med Kr.1000 eller sett inn Kr.1000 og spill med Kr.2000. Vil du ha denne Crazy Reels bonusen så gå til Unibet via denne linken.


Her på siden her vi også tidligere skrevet om Crazy Reels og snakket da om automaten før det fantes en nettversjon. Mange har uttrykt begeistring for at de nå kan få spille på denne automaten igjen. Alle funksjonene i Crazy Reels nettutgaven er slik som vi kjenner dem fra originalen. Det viktigste elementet er nok spill igjen funksjonen som gir deg muligheten til å repetere en gevinst nesten ubegrenset antall ganger. Alle symbolene gir samme utbetaling, men jo høyere opp på tabellen man kommer, dess flere lys er tent i spill igjen vinduet når man får en gevinst. Forhåpentligvis øker dette muligheten til å få mange repetisjoner og en stor totalgevinst.


Privacy Policy