CRIME SCENE

I Crime Scene er det din oppgave å samle inn løse tråder og andre spor som kan føre til en oppklaring av saken – og en økning av innholdet på din egen bankkonto!

Betsafe Bonus

I Crime Scene fra Net Entertainment får vi en spilleautomat som tilbyr oss detektivarbeid over 5 hjul, 3 rader og 15 gevinstlinjer, og automaten kan skilte med funksjoner som Sticky Wilds og et spennende bonusspill! Den maksimale gevinsten i Crime Scene er på 22.500 mynter!

Innsatsmuligheter
Crime Scene lar spillerne spille på et innsatsnivå som går fra 1-10 og med en verdi på myntene som er fra 0.01 til 1.00. Dette sørger for at den maksimale innsatsen pr. spinn blir på solide €150!

Sticky Wild
Crime Scene bringer spenning til hjulene med den svært populære Sticky Wild-funksjonen. Når et Sticky Wild-symbol havner på hjulene kan det faktisk holde posisjonen sin i opptil 5 spinn! Som om ikke det var nok så blir alle gevinster man vinner, hvor Sticky Wild-symbolet er en del av den vinnende kombinasjonen, multiplisert med 3! Et wildsymbol er forøvrig et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler.

Bonusspill
Videre i spillet blir man tatt med til en etterforsknings-lab når man får 3 eller flere bonussymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene. Her vil man etterhvert erfare at det er store muligheter til å vinne solide gevinster. Man skal enkelt og greit klikke på mappene for å vinne myntgevinster, kanskje finne et Andre Sjanse-symbol som hindrer at bonusspillet avsluttes eller finne Bevissymboler som inneholder tilfeldige myntverdier. Myntverdiene på Bevissymbolene legges til hver eneste vanlige ordinære myntgevinst man vinner senere i bonusspillet, og man kan faktisk få inntil 4 Bevissymboler!

Når bonusspillet avsluttes får man muligheten til å øke gevinstene ytterligere. Før man returneres til hovedspillet får man velge mellom 4 separate konvolutter, og disse konvoluttene inneholder ekstra myntgevinster, en gevinstmultiplikator for den totale bonussummen eller en returbillett til bonusspillet!

Oppsummering av Crime Scene
Crime Scene er en spilleautomat som er enkel men allikevel bra! Både Sticky Wilds og bonusspillet er suverene funksjoner som gjør at mangelen av andre funksjoner ikke blir påtrengende, men det er ingen tvil om at muligheten til å vinne gratisrunder er savnet.

Privacy Policy