CURIOUS MACHINE

Hjelp Miles og Gizmo å beskytte deres nye oppfinnelse i spilleautomaten Curious Machine fra Betsoft! General Traytor er en skummel mann, så her må alle forholdsregler tas!

Curious Machine er en Betsoft-automat som gir oss en herlig spilleopplevelse over 5 hjul og 30 gevinstlinjer. Automaten er også stappfull av flotte funksjoner og da ramser vi lett opp Vortex Wilds, Reel Rewind, free spins, Double Up og bonusspill! Curious Machine kan du spille gratis her eller prøve med ekte penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
På denne automaten kan vi satse inntil 5 mynter på hver av linjene med en verdi på hver mynt som varierer fra 0.02 til 0.50. Den maksimale innsatsen blir da på 150 mynter, eller 75 kreditter ettersom maks myntverdi er 0.50.

Vortex Wild
Wildfunksjonen i Curious Machine er en aldri så liten nyvinning fra Betsoft. Vortex-symboler/virvelsymbolet er wild/joker og har dermed en vanlig jokerfunksjon som vi kjenner fra andre wilds – altså at det kan inngå i symbolkombinasjoner bestående av hvilke som helst ordinære symboler. Hvis wildsymbolet blir en del av en vinnende kombinasjoner får man en utbetaling som vanlig. Hvis wildsymbolet derimot vises på hjulene uten å være en del av en vinnende kombinasjon vil alle hjulene som omgir wildsymbolet snurre rundt og bytte plass, slik at man får nye symbolkonstellasjoner som kan gi utbetalinger!

Reel Rewind
Er man så uheldig at man ikke vinner en gevinst på et spinn er det allikevel et ekstra håp som kan hjelpe oss! Etter et spinn uten gevinst starter Reel Rewind, og sørger for at ett av de fem hjulene snurrer på nytt og gir oss nye vinnersjanser!

Free spins
Alle spilleautomater med respekt for seg selv kan tilby spillerne free spins, og selvsagt kan også Curious Machine det! Få 3 eller flere dinosaur-symboler hvor som helst på hjulene, uavhengig av gevinstlinjer, for å starte Blast To The Past Free Spins. En reise til de fortaptes land venter, og der skal du samle bonuskreditter for harde livet. For hvert gratisspinn får du en eventuell gevinst multiplisert med enten 1, 2, 3, 4 eller 5!

Double Up
Alle forskere av betydning har en litt snål side-kick, og Miles har den dampdrevne roboten Gizmo! Double Up er en valgfri bonusfunksjon man selv aktiverer etter at man har vunnet en gevinst i et ordinært spinn. Man skal da spille kvitt eller dobbelt med gevinsten, og det gjør man med å gjette hvilken hånd Gizmo holder mynten i. Gjetter man rett dobles gevinsten, mens en feilgjetting sørger for at pengene tapes. Man kan doble den samme gevinsten flere ganger etter hverandre. Double Up kan ikke spilles etter free spins eller bonusspill.

Travel Through Time
Travel Through Time er bonusspillet i Curious Machine, og starter når man får 3 eller flere bonussymboler (kontrollpanel-symbolet) i en hvilken som helst posisjon på hjulene. Hjelp Miles og Gizmo og unnslipp generalens letende, utålmodige og grådige blikk, og vinn store gevinster underveis!

Oppsummering av Curious Machine
Den nysgjerrige maskinen til Miles skaper mye spenning, og det samme kan vi si om spilleautomaten Curious Machine! Automaten er stappet med flotte funksjoner hvor Vortex Wild og Reel Rewind, samt gratisrunder bare er noe av beholdningen. Det er garantert ikke et kjedelig øyeblikk når man spiller Curious Machine!

Privacy Policy