DEMOLITION SQUAD

I Demolition Squad får du utløp for alle dine destruktive tilbøyeligheter! Knus alt du kommer over samtidig som gevinstene tikker inn på saldoen din!

comeon Bonus

Demolition Squad er en spilleautomat som har 5 hjul, 3 rader og 40 gevinstlinjer. Gevinstlinjene er kontstant aktive og kan ikke endres. I tillegg har Demolition Squad wilds, Demolition Wild og scattersymboler som gir gevinster i form av gratisrunder.

Innsatsmuligheter
Demolition Squad lar spilleren velge antall mynter pr. gevinstlinje (1-10) og verdien på hver mynt (0.01-0.50). Dette gir en høyeste innsats pr. spinn på knusende €200!

Wildsymbol
Wildsymbolet i Demolition Squad kan erstatte alle andre ordinære symboler og dermed komplettere symbolkombinasjoner der ett eller flere symboler mangler. Wildsymbolet kan ikke fungere som en erstatter for scattersymbolet.

Demolition Wilds
Et wildsymbol på både hjul 2 og 4 langs den samme gevinstlinjen starter wildfunksjonen Demolition Wild. Dette innebærer at de to wildsymbolene blir omdannet til Demolition Wilds, noe som igjen fører til at symbolet som er mellom disse to (på den samme gevinstlinjen) også får wildegenskaper. Dette betyr i sin tur igjen at man er garantert en vinnende kombinasjon som består av minst 4 like symboler, noe som genererer store utbetalinger!

Scattere og gratisrunder
Symbolet merket ‘Scatter’ har egenskaper som gjør at det ikke trenger å være en del av en gevinstlinje for å gi gevinst – symbolet kan være spredt helt tilfeldig utover hjulene og fortsatt være gevinstbærende. Får man 3 eller flere scattersymboler i Demolition Squad kan vinner man minimum 10 gratisrunder! Alle gevinster man vinner mens man er i gratisrundene multipliseres med 3, så scattersymbolene kan virkelig være lønnsomme!

Scattergevinster i Demolition Squad
3 scattersymboler sørger for 10 gratisrunder.
4 scattersymboler sørger for 20 gratisrunder.
5 scattersymboler sørger for 50 gratisrunder.

Før man minimum 3 nye scattere i free spin-modus vinner man enda flere gratisrunder.

Oppsummering av Demolition Squad
Først og fremst scorer Demolition Squad høyt på grunn av sitt uvanlige tema og spennende grafikk! Funksjoner som wilds, og ikke minst Demolition Wilds, sørger for at spillingen både blir uforutsigbar og potensielt veldig lønnsom! Dessuten har man muligheten til å vinne hele 50 gratisrunder. Det eneste som trekker ned er manglende myntutbetalinger på scatterne og at Demolition Squad heller ikke har et bonusspill. Men igjen, en toppgevinst på hele 120.000 mynter sørger nok for at mange blir tilhengere av denne morsomme spilleautomaten fra Net Entertainment!

Privacy Policy