DEVILS DELIGHT

I Devils Delight er alt duket for at spillerne skal kunne oppleve en god dose djevelsk underholdning! Dette er en av Net Entertainments mest populære spilleautomater, og Devils Delight er fullpakket av flotte funksjoner som sørger for at tiden flyr når man spiller!

Betsafe Bonus

I Devils Delight får vi en spilleautomat som har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og av funksjoner vinner vi wildsymbolet, scattersymboler og gratisrunder, Sin Spins og bonusspillet Soul Reaper! En fantastisk automat du kan spille helt gratis her eller med ordentlige penger hos NordicBet eller Unibet!

Innsatsmuligheter
I Devils Delight får spilleren muligheten til å spille med en myntverdi som går fra 0.01 til 0.50 og med et innsatsnivå som strekker seg fra 1-10. Totalt gir dette en maksimal innsats pr. spinn på €100!

Wildsymbol
Wildsymbolet i Devils Delight er symbolet av Djevelen selv, og dette er et symbol som kan inngå kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. Dette betyr at symbolet kan være en del av en kombinasjon på en aktiv gevinstlinje og sørge for at man vinner gevinst. Når wildsymbolet dukker opp på hjulene 2, 3 og/eller 4 utvider symbolet seg til å dekke hele det aktuelle hjulet – altså et såkalt expanding wild/utvidet wild. Et utvidet wildsymbol øker selvsagt sjansene til å vinne markant. Wildsymbolet kan ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med scattersymbolet eller bonussymbolet.

Scattersymbol og gratisrunder
Scattersymbolet i Devils Delight er symbolet av pentagrammet, og dette er et symbol som ikke trenger å være en del av en aktiv gevinstlinje for å gi gevinst. 3 eller flere scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir gevinster i form av gratisrunder. Man skal da velge ett av scattersymbolene for å avsløre antallet gratisrunder man har vunnet samt hvilken gevinstmultiplikator man skal spille med. Multiplikatorverdien går fra 1x til 5x. Gevinstene man vinner i gratisrundene blir multiplisert med den gevinstmultiplikatoren det valgte scattersymbolet anga. Hvis man får 2 eller flere scattersymboler i gratisrundene vinner man ytterligere gratisrunder eller øker multiplikatorverdien. Multiplikatorverdien gjelder ikke for gevinster i form av gratisrunder, bonusspill-gevinster eller Sin Spins.

Bonusspill: Soul Reaper og Sin Spins
I Devils Delight henger bonusspillet Soul Reaper og funksjonene Soul-O-Meter og Sin Spins sammen. Bonussymbolet i Devils Delight er symbolet som viser mannen med ljåen (et skjelett med en ljå) og når man får et slikt symbol på både hjul 3, 4 og 5 starter bonusspillet Soul Reaper.

I Soul Reaper skal man som tittelen på bonusspillet mer enn antyder, høste sjeler. For å si det enkelt er det om å gjøre å matche den rette synden til den rette karakteren, og hvis man lykkes med dette vinner man en myntgevinst samtidig som karakterens sjel legges til i ditt Soul-O-Meter som vises nede i spillbildet. Det er bare å klikke på en synd og dra den bort til den personen man mener den tilhører. Sjelene i Soul-O-Meteret lagres i opptil 48 timer etter siste spinn, slik at man har muligheten til å forsette spillet senere. Bonusgevinstene man vinner er summen av de beløpene man samler opp i bonusspillet.

Sin Spins
Som vi sa henger Sin Spins sammen med bonusspillet og Soul-O-Meteret, og når Soul-O-Meteret er fullt med sjeler (totalt 15 i tallet) starter bonusfunksjonen Sin Spins opp! Man vinner da 10 gratisrunder i Sin Spins og gevinstene her er basert på gjennomsnittet av de innsatsene man brukte for å fange sjelene. I praksis betyr dette at jo høyere innsatser man spiller med jo større blir gevinstene i Sin Spins.

Oppsummering av Devils Delight
Trodde du kanskje at et besøk til underverdenen ville bli en ubetinget grusom opplevelse? Da kan du tro om igjen, for å spille på Devils Delight er en fest fra ende til annen! Masse herlige funksjoner og muligheten til fortsettende spill er bare noen av momentene som gjør at dette er en spilleautomat i den absolutte toppklassen!

Privacy Policy