Disco Spins

Disco Spins utspiller seg inne på en nattklubb og bakgrunnen fungerer som et dansegulv som er opplyst med skikkelige strobe-lys! Her er partyfaktoren høy og det er bare å ikle seg pappas trange slengbukser og booge vilt!

Betsafe Bonus

Her er det god gammel disco som gjelder og Disco Spins leverer varene så det holder! Denne automaten har flere gode funksjoner å by på men det er selvsagt den spesielle og potensielt meget lukrative wildfunksjonen som er selve diamanten i dette spillet!

Innsatsmuligheter og oppsett
Disco Spins foregår over 5 hjul og 3 rader, med totalt 20 linjer som gevinstene kan vinnes langs. Vi kan riste løs med opptil 10 mynter pr. linje, noe som gir en maksimal innsats på 200 mynter!

Disco Spins spilleautomat

Dance Floor Wild
Wildfunksjonen Dance Floor Wild er noe helt utenom det vanlige og er satt sammen på en litt spesiell måte. Det finnes fem forskjellige hovedpersoner i denne spilleautomaten, og det er de fem danserne. Hvis man ser litt nøyere etter så representerer hver av disse danserne hver sin farge, og danserne har fargene rød, gul, blå, rosa og grønn.

Når man spinner hjulene vil man også legge merke til at bakgrunnen til mange av symbolene har forskjellige farger, og også her er det rød, gul, blå, rosa og grønn som gjelder. Greia med Dance Floor Wild er at symbolet av danseren vil bli gjort om til wild/joker hvis det havner i en posisjon på hjulet som har den samme farge som danseren selv representer. Altså vil den blå danseren bli gjort om til wild hvis han havner i en posisjon på hjulene som har en blå bakgrunn!

Man kan faktisk få så mange som 8 wilds samtidig på hjulene og da vil gevinstene bli meget store! Denne funksjonen sørger for at spillingen aldri blir kjedelig og forutsigbar, samt at og gevinstene fort kan bli store! Hvis danserne ikke havner på en rute som har samme farge som den de representerer fungerer de som et alminnelig gevinstsymbol.

Free spins/Disco Spins
Scattersymbolet, som i dette spillet representeres av en discokule, lar oss vinne free spins så lenge vi får 3 eller flere eksemplarer av symbolet samtidig på hjul 3, 4 og 5. Når du har fått disse tre symbolene på hjulene har du muligheten til å velge mellom vanlige free spins eller Disco Spins.

Velger du Disco Spins får du 10 gratisrunder hvor det kun er symbolene av danserne og scattersymbolet som opptrer på hjulene. Mindre utvalg av symboler fører selvsagt til større gevinstmuligheter.

Velger du alminnelige free spins får du totalt 15 runder hvor alle gevinster du vinner blir multiplisert med 3.

Hvilken av disse rundene man velger er selvsagt smak og behag, men man har muligheten til å vinne nye runder i free spins hvis man får ytterligere 3 scatters på hjulene.

Oppsummering av Disco Spins
Disco Spins er en skikkelig glad-automat fra Net Entertainment og tilbyr mye underholdning med sine to gratisrunder og herlige Dance Floor Wild funksjon! Med en herlig bakgrunnsgrafikk og sin passende discomusikk er dette en skikkelig tidsreise av en spilleautomat, og hovedgevinsten på solide 230.000 mynter skal man heller ikke kimse av!

Da gjenstår det bare for deg å ta på deg dine høye sko og trange bukser, nappe med deg en bonus fra våre sider og teste Disco Spins i et ekte casino! Kanskje klarer du å danse inn hovedgevinsten på hele 230.000 mynter!

Privacy Policy