DRAGON ISLAND

I Dragon Island fra Net Entertainment får vi oppleve alt det vi synes er fascinerende med de legendariske dragene, og å få muligheten til å spille på en spilleautomat med et slikt tema er rett og slett storartet! I Dragon Island er det full action med disse mytologiske skapningene, og kanskje kan du stikke avgårde med en skikkelig gevinst også!

Betsafe Bonus

I Dragon Island får vi en video spilleautomat som har 5 hjul og 15 gevinstlinjer. Automaten har imidlertid en funksjon som kalles Win Both Ways, og det betyr at gevinstlinjene fungerer begge veier – både fra hjulet helt til venstre og mot høyre, og omvendt. I tillegg til denne funksjonen finner vi wildsymbol, Golden Wild, scattere og gratisrunder. Win Both Ways kan deaktiveres, noe som halverer både innsatsen og gevinstmulighetene. Test automaten gratis her på siden eller med ordentlige penger hos NordicBet eller Unibet!

Innsatsmuligheter
Dragon Island gir spillerne en mulighet til å spille med en myntverdi som går fra 0.01 til 0.50 og på et innsatsnivå som går fra 1-10. Den høyeste innsatsen pr. spinn med Win Both Ways aktivert blir da på sterke €150.

Wildsymbol
Symbolet av den grå dragen fungerer som wild, noe som betyr at det er et symbol som kan inngå i symbolkombinasjon sammen med andre ordinære symboler. Dette betyr at 4 ordinære symboler + et wildsymbol på en gevinstlinje gir den samme utbetalingen som om man hadde fått 5 ordinære symboler. Wildsymbolets egenskaper betyr også at det er et symbol som kan være en del av flere vinnende kombinasjoner samtidig. Wildsymbolet kan ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med scattersymbolet eller Golden Wild-symbolet.

Golden Wild
Symbolet av den gyldne dragen fungerer som Golden Wild-symbol. Dette symbolet har de samme egenskapene som det ordinære wildsymbolet, men Golden Wild fungerer kun når Win Both Ways er aktivert. Golden Wild er et svært gunstig symbol ettersom gevinster hvor dette symbolet er en del av den vinnende kombinasjonen blir multiplisert med alt fra 2x til 8x!

Scattersymbol og gratisrunder
Den glødende vulkanen er scatteren i Dragon Island og er et symbol som er fritatt for kravet om å opptre på en aktiv gevinstlinje for å utbetale gevinst. 2 eller flere scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir gevinster i form av penger og/eller gratisrunder.

Scattergevinster i Dragon Island
2 scattere utbetaler en gevinst som tilsvarer det dobbelte av innsatsen.
3 scattere utbetaler en gevinst som tilsvarer innsatsen multiplisert med 3 + 10 gratisrunder.
4 scattere utbetaler en gevinst som tilsvarer innsatsen multiplisert med 10 + 20 gratisrunder.
5 scattere utbetaler en gevinst som tilsvarer innsatsen multiplisert med 100 + 50 gratisrunder.

I gratisrundene vinner man nye gratisrunder hvis man får 3 eller flere scattere på hjulene.

Utvidet wild i gratisrundene
I gratisrundene kan man se et utvidet wildsymbol som opptrer på et tilfeldig hjul før hvert enkelt gratisspinn. Et utvidet wildsymbol betyr at alle symbolene på ett av hjulene forandres til wild, slik at gevinstmulighetene øker markant!

Oppsummering av Dragon Island
Dragon Island er en bauta av en video spilleautomat og er virkelig noe både Net Entertainment og vi kunder kan være fornøyd med! Masse gode funksjoner og muligheten til å vinne avsindige gevinster i gratisrundene trekker voldsomt opp!

Privacy Policy