Eggomatic

Er du klar for en skikkelig ‘eggende’ opplevelse? I spilleautomaten Eggomatic fra Net Entertainment er det en kreativ hane som har tatt kontrollen i verperiet for å få opp farten på produksjonen!

Betsafe Bonus

I Eggomatic blir vi altså loset inn i et høyteknologisk robotdrevet eggeklekkeri hvor produksjonen har gått ned, men som sagt så har hanen andre planer for butikken! Hanen, som også er et wildsymbol på hjulene, har funnet opp en maskin, Eggomatic, og denne maskinen sørger for at det til stadighet havner bonusegg ut på samlebåndet! I denne omtalen ser vi nærmere på Eggomatic og dens funksjoner!

Innsatsmuligheter og oppsett
Denne spilleautomaten skiller seg ikke ut fra mengden når det kommer til oppsett, og vi blir derfor underholdt ved hjelp av 5 hjul, 3 rader og totalt 20 linjer. Man kan spille med opptil 10 mynter på hver gevinstlinjer, og dette igjen sørger for at det kan være hele 200 mynter i sving pr. spinn.

Eggomatic-funksjonen
Eggomatic-funksjonen er en spesiell funksjon og selve maskinen er lokalisert til høyre ved siden av hjulene. Poenget med denne er at den kan produsere fire forskjellige egg som går ut på et samlebånd mens man spinner hjulene. Eggene kommer ut på båndet på hjul 5 og vil for hvert spinn flytte seg ett hjul mot venstre. De fire eggene det dreier seg om er free spin egget, egget med myntgevinst, Spreading Wilds egget eller mysterieegget. For at man skal vinne innholdet i egget må egget på samlebåndet ha stoppet over et hjul som har Wild-symbolet (av hanen) på seg. Egget vil da falle ned og hanen vil åpne egget og dermed avsløre prisen som befinner seg på innsiden!

Eggomatic Wild

Når det gjelder free spin egget så kan man vinne helt opptil 50 gratisrunder – og det er ikke alt! I løpet av gratisrundene vil Eggomatic spytte ut egg for hvert spinn og dette vil selvsagt øke vinnersjansene enormt!

Når et Spreading Wild egg blir åpnet av hanen vil alle symbolene rundt hane-symbolet (wild) bli gjort om til wilds, slik at man kan få opptil 9 wilds på hjulene samtidig! En fantastisk funksjon som kan gi suverene utbetalinger!

Egget med pengepremien åpnes på samme måte, altså ved at det stopper over et hjul som har et wildsymbol på seg. Egget faller ned i hanefars favn og han knekker egget og gir deg din pengepremie!

Når det gjelder mysterieegget så inneholder det en av de allerede nevnte funksjonene, og hvilken bonus som dukker opp her får vi først vite når hanen har åpnet egget for oss. Egget er merket med et spørsmålstegn og kan altså inneholde free spins, Spreading Wild eller en kontantgevinst!

Oppsummering av Eggomatic
Net Entertainment imponerer igjen med sin oppfinnsomhet når det kommer til spesialfunksjoner og Eggomatic og dens bonusfunksjon er utrolig underholdende. Med denne automaten har NetEnt sørget for at spillerne får en ‘eggstrem’ underholdende opplevelse og vinner man store gevinster her er det bare å sette dem inn på kontoen og ruge litt på dem – de kan fort vokse!

Spill Eggomatic gratis her så mye som du vil, men benytt deg gjerne av våre bonuser og spill med ekte penger i et ekte casino!

Privacy Policy