ENCHANTED

I spilleautomat Enchanted tilbyr Betsoft spillerne en opplevelse av magi og eventyr i en delikat innpakning. I den magiske skogen kan man vinne store penger og oppleve de utroligste ting!

I Enchanted får vi oppleve en automat som har 5 hjul og 30 gevinstlinjer og her finner vi alt fra gratisrunder til mange forskjellige bonusfunksjoner! Prøv Enchanted gratis her eller med ordentlige penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Enchanted gir spillerne sjansen til å spille med 1-5 mynter pr. gevinstlinje og med en myntverdi som går fra 0.02 til 0.50. Med sine maksimale 150 mynter og en høyeste myntverdi på 0.50 blir maks innsats pr.spinn på 75 kreditter.

Gratisrunder
Hvis man får 3 eller flere Tryllebøker på hjulene starter gratisrundene i Enchanted. Hvis man finner det spesielle Fortryllende-symbolet i posisjon 2 på det tredje hjulet i gratisrundene tjener man seg en ekstra bonus under hele gratisrunde-funksjonen.

Bonusfunksjon: Tonks Trikseridører
For å åpne bonusfunksjonen Tonks Trikseridører må man klare å samle inn 3 gyldne nøkler på det 5 hjulet på automaten mens man spiller. Når man har klart dette starter hjulene å skjelve og brytes opp. Spillerens oppgave blir da å assistere Tonk å ordne hjulene ved å velge den korrekte døren. Man har tre sjanser til å åpne dører hvor Tonk deretter arbeider med mekanikken på hjulene! Hver dør gir kreditter!

Bonusfunksjon: Den Gale Hatts Gale Hjul
Den Gale Hatts Gale Hjul er en bonusfunksjon som starter om man får et Gal Hatt-symbol i en hvilken som helst posisjon på både hjul 1 og 5. Denne funksjonen lar spilleren få muligheten til å spinne tre tilfeldige hjul på nytt igjen, og den Gale Hatten vil mens denne funksjonen pågår fungere som et wildsymbol. At den blir et wildsymbol betyr at den kan danne vinnende kombinasjoner sammen med andre symboler.

Bonusfunksjon: Redd Feeras Birdie!
Hvis man får symbolene av Feera og trollet Rufus ved siden av hverandre på en aktiv gevinstlinje starter bonusspillet Redd Feeras Birdie. Trollet har nemlig stukket avgårde med Feeras Birdie og spilleren må her hjelpe Feera med å skaffe fuglen tilbake! Man skal rett og slett guide Feera til hun befinner seg over trollet og deretter klikke på ‘Angrip’ for at hun skal drysse tryllestøv på Rufus. For hvert treff vinner man en tilfeldig mengde med kreditter, og når man har truffet Rufus 3 ganger er Birdie reddet og bonuspengene vunnet!

Oppsummering av Enchanted
I Enchanted opplever man så mye magi at det nesten er vanskelig å holde følge! Automaten har en nydelig fremtoning både når det kommer til grafikk og lyd, og alle de spesielle funksjonene gjør at spillingen hele tiden byr på uventede opplevelser!

Privacy Policy