Evolution

Nå kan du få gjenoppleve det øyeblikket da meteoritten som inneholdt kjernen til liv på jorda stupte ned i havet! Vi gir deg spilleautomaten Evolution fra Net Entertainment – en visuell nytelse!

Betsafe Bonus

Evolution er en spilleautomat fra NetEnt som har 5 hjul, 3 rader og 25 innsats-og gevinstlinjer. Når det kommer til funksjoner kan Evolution tilby oss wilds, Freespins og Evolution-funksjonen i gratisrundene.

Innsatsmuligheter
Når det kommer til innsats så kan man spille med alt fra 1-10 mynter pr. linje og med en myntverdi som går fra 0.01 til 0.50, noe som gir en maksimal innsats pr. spinn på €125!

Wild
I Evolution finnes det et wildsymbol som erstatter alle andre symboler med unntak av Freespin-symbolet, og fungerer således som en joker. Dette betyr at den kan inngå i kombinasjon sammen alle andre symboler, med unntak av det nevnte Freespin-symbolet.

Freespins
Freespin-symbolet er en scatter og det betyr at det ikke trenger å være en del av en gevinstlinje for å gi gevinst. Hvis man får 3, 4 eller 5 slike symboler i en tilfeldig posisjon på hjulene så vinner man henholdsvis 10, 15 eller 20 gratisrunder.

Evolution-funksjonen
I Evolution har alle symbolene forskjellig verdi når det kommer til utbetaling, og dette har en direkte innvirkning på bonusfunksjonen som inntreffer når man vinner gevinster i gratisrundene. Når man vinner en gevinst i freespin-modus får man først utbetalt den gevinsten man har krav på i følge utbetalingstabellen. Deretter vil alle symbolene i den vinnende kombinasjonen, og alle andre like symboler på hjulene, utvikle seg videre til det neste symbolet på gevinstsstigen, og føre til at man kan vinne flere og større gevinster! Skikkelig spennende og nyskapende funksjon fra NetEnt-teamet!

Oppsummering av Evolution
Evolution er en enkel automat med forholdsvis enkle funksjoner, hvis vi ser bort fra den spennende Evolution-bonusen. Utover den så finner vi bare wild og freespins, men dette er allikevel en spilleautomat som fungerer godt! Stemningen er praktfull og det samme kan man si om lyd og bilde, og det er ikke langt unna at man kan sette denne i den samme båsen som Starburst! Alt i alt en bra automat fra NetEnt!

Privacy Policy