Fisticuffs

Fisticuffs spilleautomat tar deg med tilbake til en boksearena tidlig på 1900-tallet: en tid ta boksing var en idrett for gentlemen! Høer klokka ringe, se lysene bli slått på og slagene fly veggimellom når de to bokserne starter Boxing Feature!

Betsafe Bonus

Fisticuffs  Wilds

I hardtslående Fisticuffs øker spenningen kolossalt når man ser de to bokserne hamre løs på hverandre – det som skjer er nemlig at symbolene som befinner seg mellom dem gjøres om til wilds! Dette er bare noe av det som er så bra med Fisticuffs spilleautomat, og videre i vår omtale tar vi en gjennomgang av denne funksjonen.

Innsatsmuligheter og oppsett
Fisticuffs er en 5-hjuls spilleautomat med 3 rader og 10 linjer hvor man kan vinne fra begge sider av automaten. Dette betyr i praksis at man har 20 gevinstlinjer på hjulene. Utover dette finner vi den allerede nevnte Boxing Feature og Respinns med wilds på hjulene!

Boxing Feature og Sticky Wilds
Boxing Feature er en kombinert Wild og respinn-funksjon som kan sørge for store utbetalinger hvis man har litt flaks med de øvrige symbolene på hjulene. Det er de to bokserne som opptrer på hjul 2, 3 og 4 som aktiverer funksjonen og hver av disse bokserne har sitt eget navn: Straight Wild som opptrer på hjul 3 og Diagonal Wild som opptrer på hjul 2 og 4 – henholdsvis representert av den tykke og den tynne bokseren!

Når disse to herremennene opptrer samtidig på hjulene vil Boxing Wild-feature aktiveres, og dermed sørge for at vi får minst 3 wild-symboler i en klynge. I tillegg til dette vil man få et gratis respinn hvor disse wildsymbolene (jokerne) holder sin plass på hjulene og sørger for økte gevinstmuligheter i dette gratisspinnet. Det er faktisk mulig å aktivere funksjonen ‘dobbelt’ hvis man får diagonal wild på både hjul 2 og 4 samtidig som straight wild er på hjul 3, noe vil gi masse jokere på hjulene!

I dette ene gratisspinnet man får når funksjonen har blitt aktivert vil man også kunne få stablede wilds på hjul 1 og 5. I teorien kan man derfor få en hel haug med wildsymboler på hjulene og dermed utløse digre gevinster!

Når disse to wildsymbolene opptrer separat på hjulene fungerer de som helt vanlige jokersymboler som kan være en del av alle kombinasjoner som består av vanlige symboler.

Oppsummering av Fisticuffs
Stort mer enn dette er det ikke å si om Fisticuffs som spilleautomat, men det er da heller ikke behøvelig! Spilleautomaten er enkelt skrudd sammen, men Net Entertainment vet virkelig hvordan man med enkle virkemidler lager en virkelig god automat. Dette har vi mange eksempler på og Fisticuffs føyer seg elegant inn i rekken av slike spilleautomater! Boxing Feature er morsom både å se på og oppleve ettersom den kan utløse masse wilds på hjulene, og med et påfølgende gratisspinn med gode gevinstmuligheter blir dette en virkelig god funksjon.

Sjekk ut Fisticuffs gratis her, eller ta med deg en bonus og spill med ekte penger hos en av våre mange samarbeidspartnere!

Privacy Policy