FLOWERS

I spilleautomaten Flowers fra Net Entertainment beveger vi oss inn i faunaens fargerike, duftende og vakre verden! Stell pent med alle de nydelige plantene slik at de kan sørge for at gevinstene dine vokser inn i himmelen sammen med dem!

Betsafe Bonus

I Flowers gir Net Entertainment oss en video spilleautomat med 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og automaten har funksjoner som wilds, gratisrunder, Double-symboler og stablede wilds. Automaten spiller du helt gratis her på NorskeAutomater.org eller med ekte penger hos Betsafe!

Innsatsmuligheter
Spilleautomaten Flowers gir spillerne muligheten til å spille med en myntverdi som varierer fra 0.01 til 0.50 og på et innsatsnivå som strekker seg fra 1-5. Det maksimale beløpet man kan satse i Flowers blir derfor €50. Innsatsnivået har mange justeringsmuligheter slik at Flowers er en automat som absolutt alle kan spille.

Wildsymbol
Symbolet av den smilende solen som er merket ‘Wild’ fungerer som wildsymbol i Flowers. At det er et wildsymbol betyr at det kan inngå i og danne kombinasjon sammen med alle ordinære symboler, med unntak av freespin-symbolet og Double-symboler. Symbolet kan på denne måten forlenge eller komplettere vinnende kombinasjoner, og kan i tillegg også være en del av flere vinnende kombinasjoner samtidig.

Stacked wilds/stablede wilds
Når man kommer seg til gratisrundene i Flowers kan man oppleve at wildsymbolene kommer i høyder på to og tre på hjulene – altså stablet oppå hverandre. Dette kalles for Stacked Wilds, og er en funksjon som gjør at mulighetene for gevinst øker markant.

Double-funksjonen
I Flowers kan man se at både freespin-symbolene og medium gevinstsymboler kan opptre som både single og doble symboler. For å forklare dette enkelt så betyr det at om man får ett singelsymbol av en f.eks. en solsikke på (et symbol med bare én solsikke) og to doble symboler ( altså to symboler med to solsikker på) vil man få en utbetaling som om man hadde fått 5 single solsikkesymboler. Altså får man betalt for 5 symboler selv om man bare har fått tre. Double-symbolene teller derfor det samme som to single symboler og gevinsten bestemmes av det samlede antallet single og doble symboler.

Gratisrunder
Som vi forklarte i avsnittet ovenfor så kan freespin-symbolene også opptre som både single og enkle symboler. Dette betyr i praksis at om man får to doble symboler av disse mottar man en gevinst som tilsvarer fire freespins-symboler. Man må ha minimum 4 freespin-symboler for å vinne gratisrunder, mens 3 slike symboler gir en pengegevinst. I gratisrundene multipliseres alle gevinstene man måtte vinne med 3, men dette gjelder ikke hvis man vinner nye gratisrunder. Som vi også nevnte ovenfor kan man oppleve å få stablede wilds i gratisrundene.

Gratisrundegevinster
3 freespin-symboler gir en gevinst som er lik det dobbelte av innsatsen.
4 freespin-symboler gir en gevinst på 10 gratisrunder og en innsatsmultiplikator på 2.
5 freespin-symboler gir en gevinst på 15 gratisrunder og en innsatsmultiplikator på 2.
6 freespin-symboler gir en gevinst på 20 gratisrunder og en innsatsmultiplikator på 2.
7 freespin-symboler gir en gevinst på 25 gratisrunder og en innsatsmultiplikator på 4.
8 freespin-symboler gir en gevinst på 30 gratisrunder og en innsatsmultiplikator på 10.

Oppsummering av Flowers
Flere flotte funksjoner i Flowers gjør dette til en attraktiv spilleautomat å spille på, og vi tenker da spesielt på Double-funksjonen og muligheten til å vinne utrolig mange gratisrunder. Automaten tar seg flott ut og er fargerik og har et passende lydbilde. Stablede wilds i gratisrundene er også en funksjon som kommer spillerne til gode og gir dem muligheten til å vinne store gevinster!

Privacy Policy