FRANKENSTEIN

Mary Shellys historie om Dr. Frankenstein og hans uhyggelige monster har i video spilleautomaten Frankenstein blitt tilpasset nettopp dette formatet av Net Entertainment. Og for en automat dette er! Her får vi full pakke i form av skrekk, gru, herlig grafikk og store gevinster!

Betsafe Bonus

Frankenstein er en video spilleautomat som tilbyr oss 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og av funksjoner finner vi to spesielle Linked Wild-funksjoner som heter Lightning Wilds og Fire Wilds, samt scattersymboler og gratisrunder med en multiplier-funksjon. Test ut automaten gratis her eller hos våre samarbeidspartnere i Betsafe!

Innsatsmuligheter
I Frankenstein får spillerne en mulighet til å spille med en myntverdi som går fra 0.01 til 0.50 og på et innsatsnivå som går fra 1-10. Kombinerer vi dette med automatens 20 innsatslinjer betyr det at den maksimale innsatsen pr. spinn blir på uhyggelige €100!

Linked Wilds
Linked Wilds er en funksjon som kan gi spilleren noen kraftige utbetalinger, og i denne automaten finner vi to slike wildfunksjoner: Lightning Wild i vanlig spillmodus og Fire Wilds i gratisrundene. Wildsymboler er symboler som kan inngå i og danne kombinasjon sammen med andre ordinære symboler, og dermed øke sjansen for utbetalinger dramatisk!

Lightning Wilds er et wildsymbol formet som en strømholdig sirkel som kommer til syne på hjulene 2, 3 og 4. Når wildsymbolet vises på ett av hjulene vil det gjøre to vanlige nærliggende symboler om til wildsymboler, slik at det totalt vil være 3 wildsymboler i sving!

Fire Wilds er en wildfunksjon som har samme rolle som Lightning Wilds med det unntaket at det kun fungerer i gratisrundene. I gratisrundene er det imidlertid slik at Fire Wilds dukker på hjul 2, 3 eller 4 på hvert spinn, og dermed er det duket for store gevinster!

Gratisrunder
I Frankenstein er Burning Mill-symbolet et scattersymbol, og det innebærer at det er et symbol som er fritatt for kravet om å opptre på gevinstlinjer for å gi gevinst. Får man 3 eller flere slike symboler i en tilfeldig posisjon på hjulene vinner man 10 gratisrunder! I gratisrundene spiller man med den samme innsatsen som i den runden hvor gratisrundene ble vunnet. Hvis man får 2 eller 3 nye Burning Mill-symboler i en gratisrunde vinner man henholdsvis 5 og 10 nye gratisrunder som legges til de man allerede har vunnet.

Multiplier-funksjon
Når man spiller i gratisrundene aktiveres Multiplier-funksjonen, og det betyr at man har muligheten til få gevinstene man vinner i gratisrundene multipliser med opptil 5x! For hver gang multiplier-symboler viser seg på hjul 5 i gratisrundene stiger multiplikatorverdien trinnvis opp mot toppen til 5x.

Oppsummering av Frankenstein
I Frankenstein har du altså muligheten til å delta i Mary Shelleys populære historie om Dr. Frankenstein og kanskje øke kontobeholdningen din med hjelp av automatens mange og herlige funksjoner! Spesielt vil vi fremheve den fabelaktige Linked Wilds-funksjonen som virkelig kan få bankrollen til himmels!

Privacy Policy