FRUIT CASE

I Fruit Case får vi en skikkelig søtladen godtbit fra Net Entertainment, og her er det bare å se på at fruktene kommer seilende inn på varebåndet og bli klemt til mos hvis de danner gevinster!

Betsafe Bonus

I Fruit Case får vi servert en automat som har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og av spesialiteter finner vi wildsymbol, Avalanche-funksjonen, Free Falls og en multiplikator-funksjon. Sjekk ut Fruit Case gratis her hos oss eller spill med ordentlige penger hos NordicBet eller Unibet!

Innsatsmuligheter
I Fruit Case får man muligheten til å spille med en myntverdi som går fra 0.01 til 0.50 og med en innsatsnivå som strekker seg fra 1-10. Totalt gir dette, i kombinasjon med antall gevinstlinjer, en maksimal innsats pr. spinn på €100.

Wildsymbol
Wildsymbolet i Fruit Case er Fruit Case-logoen som også er multiplikator-symbolet i automaten. Wildsymbolet er et symbol som kan være en del av eller fullføre vinnende kombinasjoner, og dermed fungere som en erstatter for andre symboler i spillet.

Avalance-funksjonen
I det øyeblikket man vinner en gevinst i Fruit Case starter Avalanche-funksjonen, og dette betyr at de symbolene som var en del av den vinnende kombinasjonen blir most slik at det blir gjort plass til nye symboler. På denne måten kan man faktisk vinne flere ganger på det samme spinnet!

Gevinstmultiplikator
For hvert etterfølgende Avalanche vil en gevinstmultiplikator oppe i høyre hjørne øke. Gevinster vunnet på første Avalance blir multiplisert med 2, andre med 4, tredje med 6 og fjerde og videre med 8! Når det ikke dannes nye Avalanche-gevinster ramler multiplikatoren ned igjen. Gevinstmultiplikatoren gjelder ikke for Free Falls.

Free Falls
Free Fall-symbolene er symbolet som viser en blender og som er merket ‘Free Fall’. Får man 3 slike symboler på en en aktiv gevinstlinje fra hjulet helt til venstre og mot høyre vinner man 10 gratisrunder, eller Free Falls. I gratisrundene spiller man med lik innsats som i runden hvor gratisrundene ble vunnet, og alle gevinsten man vinner i Free Falls multipliseres med 3 i forhold til utbetalingstabellen.

Oppsummering av Fruit Case
Fruit Case fremstår nærmest som en nusselig og harmløs spilleautomat, men den har funksjoner nok til at man kan vinne skikkelige gevinster her! Vi nevner spesielt Avalanche-funksjonen som gir spillerne ekstra valuta for pengene og muligheten til å få flere spinn og gevinster på den samme innsatsen!

Privacy Policy