The Funky Seventies – spilleautomaten for deg som har platåsko!

Afrohår, platåsko og diskokuler! Dette er en spilleautomat med groove og gir deg automatisk godfølelsen, det er vanskelig å ikke la seg rive med når bakgrunnsmusikken starter å spille! Er du en av de som fortsatt henger igjen på 70. tallet? Da er nok denne spilleautomaten midt i blinken, her får du nemlig bli med inn på det kuleste diskoteket hvor funky musikk spilles – og store gevinster skapes! Vi i NorskeAutomater.org presenterer stolt gratisversjonen av The Funky Seventies!

Spill den gratis så lenge du vil her hos oss, bli kjent med de morsomme funksjonene før du henter din eksklusive casinobonus og spiller for ekte penger hos en av våre samarbeidspartnere!

The Funky Seventies er en videoautomat fra Net Entertainment som blant annet også har utviklet norske automater som Jackpot6000 og Mega Joker. Denne spilleautomaten er langt i fra en klassisk automat, ettersom den består av 5 hjul, 4 rader og utrolige 40 gevinstlinjer. Spilleautomaten har scattere og wildsymboler, så her finner du alt du ser etter i en videoautomat – det eneste som mangler er kanskje et spennende bonusspill!

Innsatsmuligheter
På The Funky Seventies har vi muligheten til å satse opp til 1000 kroner per snurr, ved hjelp av 1-5 innsatsnivåer og en myntverdi som kan justeres opp til 1.00. Vi mener 1000 kroner er en maksimal innsats som burde tilfredstille de aller høyeste highrollers, og de litt mindre spillerne kan enkelt justere ned innsatsen til å passe seg.

Freespins
På denne funky freshe spilleautomaten finner du også en freespinsfunksjon, freespins aktiveres hvis du er så heldig å få 3 scattersymboler. Som om ikke det var nok vil også alle gevinster i freespinsmodus bli fordoblet, dette kan fort bli store gevinster på en 40-linjers automat.

Oppsummering av The Funky Seventies
Spilleautomaten The Funky Seventies er en videospilleautomat som ved første øyekast kan virke kjedelig og enkel, men det er heldigvis langt fra sannheten. Her finner du wildsymboler, freespins og scattergevinster. Noe annet ved denne spilleautomaten som fenger er musikken, den er funky og behagelig! Dette er en spilleautomat som fort kan bli populær blant de norske spillerne. Så ta på deg platåskoene, putt på en passende afroparykk og sett stereoanlegget på fullt!

Hvor kan man spille The Funky Seventies på nett?
Du kan prøvespille denne automaten helt gratis øverst på denne siden, hvis du ønsker å spille for ekte penger kan du klikke på en av bannerne under automaten for å hente din eksklusive innskuddsbonus. Alle våre samarbeidspartnere har innskudds og uttaksmetoder for norske kunder, og har nettsider på norsk! Vi ønsker deg lykke til!

Privacy Policy