GLADIATOR

I spilleautomaten Gladiator fra Betsoft får vi møte historiens kanskje mest myteomspunnede og berømte krigere – gladiatorene. Det er bare å ønske velkommen til arenaen hvor kampen mellom styrke, hurtighet, vett og ferdighet skiller mellom liv og død. Bare den sterkeste og modigste vil klare å vinne ubeskrivelig store gevinster og dyrkelse i Gladiator!

I Gladiator får vi en video spilleautomat som har 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og automaten har funksjoner som wildsymbol, scattersymbol, en Klikk Meg-bonus og bonusspillet Gladiatorkamp!

Innsatsmuligheter
Gladiator lar spilleren spille med en myntverdi som går fra 0.02 til 0.50 og med alt fra 1-5 mynter pr. innsatslinje. Med maks myntverdi og med totalt 150 mynter på hver spinn blir den maksimale innsatsen pr. spinn på 75 kreditter.

Wildsymbol
Symbolet av prinsessen fungerer som wildsymbol når det vises på den første raden på et hvilket som helst av hjulene på automaten. Når dette inntreffer slipper prinsessen roseblader ned på symbolene under, noe som igjen fører til en Wild x2-funksjon. Dette er en funksjon som gjør at symbolene under omdannes til 2x wildsymboler som fører til at utbetalingene dobles hvis symbolene blir en del av en vinnende kombinasjon. Et wildsymbol er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med alle andre ordinære symboler, og dermed ofte være med på å danne vinnende kombinasjoner.

Gladiator har i tillegg en ekstra wild-funksjon som trer i kraft når gladiatoren dukker opp på det midterste hjulet. Når dette inntreffer dekkes hele hjulet av marmor som gladiatoren deretter hugger ned og knuser. Under marmoren har hele hjulet blitt til et wildsymbol, og dette kalles for et utvidet wild. Når hele hjulet får egenskapene til et wildsymbol øker følgelig vinnersjansene markant.

Scattersymbol
Scattersymbolet i Gladiator er symbolet som viser en arena, og er et symbol som ikke trenger å være en del av en aktiv gevinstlinje for å gi utbetaling. Hvis man får 3 eller flere slike symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene vinner man en gevinst i henhold til utbetalingstabellen.

Bonusfunksjon: Klikk Meg
Symbolet av den store døren er et bonussymbol, og tre slike symboler i en hvilken som helst posisjon på aktive gevinstlinjer på hjulene starter bonusfunksjonen Klikk Meg. Når denne funksjonen trer i kraft blir man bedt om å velge ett av Klikk Meg-symbolene for å vinne en gevinst. Man får fortsette å velge slike symboler helt til man treffer samle-symbolet. Alle gevinstene summeres da og man returneres til normal spillmodus.

Bonusspill: Gladiatorkamp!
Hvis man får en symbolkombinasjon bestående av symbolene av Helten, Arena-symbolet og Skurk-symbolet etter hverandre på gevinstlinje 1, 2 eller 3 på hjul 2, 3 og 4 starter bonusspillet Gladiatorkamp! I bonusspillet skal man velge den gladiatoren man tror vil vinne den livsfarlige duellen, og man får oppleve en kamp på liv og død mens bonuspengene hagler inn!

Oppsummering av Gladiator
Gladiator er en spilleautomat som tar tak i et tema som handler om noen av historiens mest legendariske skikkelser som levde i en epoke som for alltid har satt spor etter seg i tiden. Gladiator er en fabelaktig spilleautomat med en skildring av en epoke som er så godt gjort at det nesten er som å sitte og se på en film! Grafikk, lydbilde og funksjoner er av beste sort, og Gladiator er derfor en automat helt i toppklassen!

Privacy Policy