GOLD DIGGERS

I Gold Diggers fra Betsoft Gaming kan du sammen med de gullhungrige brødrene Zeke og Jeb grave deg langt inn i mørket i jakten på den store gullgevinsten! Følg brødrenes i deres søken etter store gullklumper til skjønnheten Daisy, og hvis du er heldig kan det kanskje dryppe litt på deg også!

I Gold Diggers får vi en Slots3 automat fra Betsoft som har 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og funksjoner som Dynamittfunksjonen, Gopher A Dig og Gold Rush! Mye spennende å få oppleve med andre ord! Gold Diggers kan du spille helt gratis her eller med ordentlige penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Gold Diggers lar spilleren spille med en myntverdi som går fra 0.02 til 0.50 og med alt fra 1-5 mynter pr. innsatslinje. Det maksimale antallet mynter blir derfor 150 og med en myntverdi på 0.50 blir den høyeste innsatsen pr. spinn på 75 kreditter.

Bonusfunksjon: Dynamittfunksjonen
Hvis man får 3 eller flere dynamittsymboler på en aktiv gevinstlinje starter bonuspillet Dynamittfunksjonen. Etter at alle vinnende kombinasjoner er utbetalt smeller dynamitten! Etter at eksplosjonen har lagt seg blir det derfor plass til nye symboler som faller på plass der dynamitten lå, noe som kan gi enda flere vinnende kombinasjoner.

Bonusfunksjon: Gopher A Dig
I det øyeblikket man får 3 eller flere jordekorn-symboler på en aktiv gevinstlinje starter bonusfunksjonen Gopher A Dig. Dette er en Click Me-funksjon, og dette betyr at man enkelt og greit skal klikke på de tre symbolene hvor det står ‘Click Me’. Når det er gjort graver jordekornet seg inn i fjellet og borer seg ut i det symbolet man valgte for å avsløre gevinsten man vinner!

Bonusfunksjon: Gold Rush
3 eller flere plakat-symboler på en aktiv gevinstlinje utløser bonusspillet Gold Rush, og i dette spillet tas vi med inn i gruven for å få være en del av teamet! På gruveveggen får vi se seks punkter hvor vi kan klikke, og når man har valgt et punkt hamrer Jeb og Zeke løs for å se om de finner gull! Hvert punkt skjuler en bonusgevinst, og Gold Rush-funksjonen er definitivt veldig underholdende.

Oppsummering av Gold Rush
i Gold Diggers får vi en humoristisk tilnærming til gullrushet i California i 1849, og her er det gode muligheter for å vinne skikkelige gevinster! Når man vinner de store gevinstene kan vi se jig-dansing på høyt nivå utført av Zeke og Daisy, mens Jeb stemmer i på fele – kan det bli bedre?

Privacy Policy