GONZOS QUEST

Utenfor kysten av Peru 1541. Spanske oppdagere på en jakt etter gull. Men Gonzo har sine helt egne planer… Gonzo’s Quest – Jakten på Eldorado!

Dette er ordene som møter oss i den fabelaktige filmsnutten som kommer i introen på Gonzo’s Quest – en av tidenes mest populære video spilleautomater. I Gonzo’s Quest er handlingen fritt hentet fra og inspirert av den spanske conquistadoren Gonzalo Pizarros eventyr, og du verden så mange fantastiske funksjoner og effekter denne automaten inneholder. Let etter gullbyen Eldorado sammen med vår gode venn Gonzo!

Betsafe Bonus

I Gonzo’s Quest får spillerne en video spilleautomat som er noe utenom det vanlige. Det er ingen spinnende hjul her men steinblokker som faller ned på plass. Antallet symboler tilsvarer imidlertid en automat med 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer. Automaten har funksjoner som wildsymbol, Avalanche-funksjonen og Free Falls.

Innsatsmuligheter
I Gonzo’s Quest har man muligheten til å spille med en myntverdi som spenner fra 0.10 til 0.50 og på et innsatsnivå som går fra 1-5. Totalt betyr dette i kombinasjon med antallet gevinstlinjer at den maksimale innsatsen man kan satse pr. spinn blir €50.

Wildsymbol
I Gonzo’s Quest har symbolet som viser en steintavle med et spørsmålstegn rollen som wildsymbol. At det er et wildsymbol betyr at det er et symbol som kan inngå i og komplettere vinnende kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. Man kan også si det slik at wildsymbolet har en funksjon som jokeren kan ha i enkelte kortspill.

Avalance-funksjonen
Avalanche-funksjonen er en funksjon som trer i kraft når man vinner gevinster i Gonzo’s Quest. Det som skjer når man har vunnet en gevinst er at symbolene som har dannet den/de vinnende kombinasjonene eksploderer og gjør plass slik at nye symboler kan falle ned på deres plass. På denne måten kan man vinne enda flere gevinster på det samme spinnet – helt gratis! Vinner man en ny gevinst som følge av et Avalanche eksploderer også disse og gir rom for nye, og slik fortsetter det til det ikke dannes flere gevinster.

Som om ikke det var nok så kan man se en gevinstmultiplikator oppe i høyre hjørne som øker for hvert etterfølgende Avalanche. Denne multiplikatoren gir en gevinst på første Avalanche på 2x, andre gir 3x mens det tredje og eventuelt ytterligere Avalanches gir en gevinstmultiplikator på 5x. Avalanche-funksjonen kan derfor føre til at man vinner vanvittig mye penger på ett enkelt spinn!

Free Falls
I Gonzo’s Quest er Free Falls det samme som gratisrunder, men de bærer sitt navn av den enkle grunn av at symbolene faller på plass i denne automaten. Symbolet av en steintavle i gull med en maske på er Free Falls-symbolet, og hvis man er så heldig å få tre slike symboler etter hverandre på en aktiv gevinstlinje helt fra venstre og mot høyre vinner man 10 Free Falls, eller 10 gratisrunder. Alle gevinster man vinner i Free Falls multipliseres minst med 3, men det er før Avalance-funksjonen trer i kraft!

I Free Falls er Avalance-funksjonen enda mer lukrativ enn i normal spillmodus! Det første Avalanche-gevinsten gir en gevinstmultiplisering på 3x, den andre på 9x og fra den tredje og utover venter den en gevinstmultiplisering på 16x! Det er ingen tvil om at Free Falls i kombinasjon med Avalanche-funksjonen kan gi enorme utbetalinger!

Oppsummering av Gonzo’s Quest
Gonzo’s Quest er en video spilleautomat som er en skue for øyet – det er nesten ikke mer å si om den saken. Grafikken er så utsøkt, lydbildet så fantastisk og i tillegg kan vi se en overlykkelig og entusiastisk Gonzo følge med på spillingen vår, og jaggu ta en Moonwalk når gevinstene hagler inn! Dette er en innertier blant spilleautomater!

Privacy Policy