HALL OF GODS

Video spilleautomaten Hall Of Gods lar deg ta en reise inn i den norrøne mytologiens verden hvor du kan treffe de legendariske gudene Odin, Thor, Loke, Frøya og Idunn! Hall Of Gods er en fabelaktig spilleautomat med en trippel jackpot som kan vokse seg riktig så stor!

Betsafe Bonus

Hall Of Gods kan tilby oss spillere 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og vi finner funksjoner som wilds, scattere og gratisrunder samt et bonusspill med trippel jackpott! Test ut automaten helt gratis her på NorskeAutomater.org eller med ordentlige penger hos Betsafe!

Innsatsmuligheter
Hall Of Gods kan spilles med en myntverdi som strekker seg fra 0.01 til 0.50 og med 1-5 i innsatsnivå. Totalt betyr dette at den maksimale innsatsen pr. spinn i Hall Of Gods er på €50. Innsatsen lar seg justere slik at den lett kan tilpasses den spilletypen man er.

Wildsymbol
Symbolet av Midgardsormen er wildsymbolet i Hall Of Gods og er merket ‘Wild’. Symbolet fungerer som en erstatter for alle andre symboler med unntak av scatteren og bonussymbolet. At det er en erstatter betyr at det kan danne vinnende kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler i automaten. På grunn av sine egenskaper kan det samme wildsymbolet være en del av flere vinnende kombinasjoner samtidig.

Kommer wildsymbolet til syne på hjul 2, 3 og/eller 4 blir det til et såkalt Expanding Wild/utvidet wild. Dette betyr at symbolet utvider seg til å dekke hele det aktuelle hjulet, og dette øker selvsagt vinnersjansene markant.

Scattersymbol og gratisrunder
Odins to ravner, Hugin og Munin, danner symbolet som er scattersymbolet i Hall Of Gods. At det er et scattersymbol betyr at det er fritatt fra kravet om å være på en aktiv gevinstlinje eller en del av en kombinasjon for å gi gevinst. Symbolet kan tvertimot være spredt tilfeldig utover hjulene og fortsatt bære gevinster. I Hall Of Gods gir 3 eller flere scattersymboler gevinster i form av gratisrunder på automaten.

Scattergevinster i Hall Of Gods
3 scattersymboler gir en gevinst på 10 gratisrunder.
4 scattersymboler gir en gevinst på 15 gratisrunder.
5 scattersymboler gir en gevinst på 20 gratisrunder.

Mens man spiller i gratisrundene vil nye 3 eller flere scattere gi enda flere gratisrunder som legges til de man allerede har vunnet. Gevinstene man vinner i gratisrundene multipliseres med 3 i forhold til utbetalingstabellen.

Bonusspill og progressiv jackpott
Hvis man får 3 eller flere bonussymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene starter bonusspillet i Hall Of Gods. Bonussymbolet viser en hammer mot et skjold og er merket ‘Bonus’. Når man kommer til bonusspillet får man se 15 skjold som hver skjuler en gevinst. Oppgaven blir her å slå hammeren mot skjoldene for å se hvilken gevinst de skjuler. For å vinne en gevinst må man samle inn 3 like av den gevinsten.

Bak skjoldene kan det også ligge jackpottgevinster, og klarer man å samle 3 av disse vinner man jackpotten! Man finner både Mini, Midi eller Mega Jackpot-symbolene her. I tillegg til jackpottgevinstene ligger det også flere andre store pengegevinster som man kan stikke av med.

Det er oppgitt i Hall Of Gods at jo høyere innsats man spiller med, jo større sjanse er det for å stikke av med en av jackpottene. I skrivende stunde er Mega Jackpott på Hall Of Gods oppe i nesten 58 millioner kroner!

Oppsummering av Hall Of Gods
I Hall Of Gods har Net Entertainment skapt en video spilleautomat som etterhvert har vokst seg til å bli utrolig populær – ikke minst på grunn av sine store jackpotter! Det norrøne temaet er vi nordmenn godt kjent med og både grafikk og lydbilde gjør at det å spille på Hall Of Gods nesten blir en historietime samtidig som man kan vinne ufattelig store summer!

Privacy Policy