HAMILTON

Hjelp den svenske superagenten Carl Hamilton i jakten på internasjonale terrorister i spilleautomaten Hamilton fra Betsoft! Automaten er basert på spillefilmen Hamilton – I Nasjonen Interesse, og her er det heseblesende action fra ende til annen!.

I Hamilton får vi en spilleautomat som gir oss masse spenning over 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og av funksjoner finner vi wildsymboler, scattere, gratisrunder og en bonusspill hvor farlige raketter skal oppspores. Spill gratis så lenge du vil på sidene her eller få ordentlig action for ordentlige penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
I Hamilton får spillerne muligheten til å spille med en verdi på myntene som strekker seg fra 0.02 til 0.50 og med 1-5 mynter pr. gevinstlinje. Maksimal innsats pr. spinn blir på 125 mynter, og med maks myntverdi på 0.50 blir den høyeste innsatsen på 62,5 kreditter.

Wildsymbol
I Hamilton er wildsymbolet merket ‘Wild’ og er et symbol som har en jokerfunksjon, noe som betyr at symbolet kan inngå i kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. 2 vanlige symboler + et wildsymbol gir en utbetaling som om man hadde fått 3 vanlige symboler.

Scattersymbol og gratisrunder
I Hamilton er scattersymbolet merket ‘Scatter’ og er et symbol som gir gevinst uansett hvor det havner på hjulene. To eller flere symboler i en tilfeldig posisjon på hjulene gir gevinster, og får man 3 eller flere scattere vinner man også 10 gratisrunder. I gratisrundene blir alle gevinster man vinner multiplisert med 3 i forhold til utbetalingstabellen.

Scattergevinster i Hamilton
2 scattere gir en utbetaling som tilsvarer det dobbelte av innsatsen.
3 scattere gir en utbetaling som tilsvarer innsatsen multiplisert med 4 i tillegg til 10 gratisrunder.
4 scattere gir en utbetaling som tilsvarer innsatsen multiplisert med 25 i tillegg til 10 gratisrunder.
5 scattere gir en utbetaling som tilsvarer innsatsen multiplisert med 100 i tillegg til 10 gratisrunder.

Bonusspill
I Hamilton starter bonusspillet hvis man får 3 eller flere bonussymboler langs en aktiv gevinstlinje fra hjulet lengst til venstre og mot høyre. I bonusspillet blir vi tatt med til et nytt skjermbilde hvor vi får se et verdenskart med noen utvalgte steder. De svenske rakettene har forsvunnet og internasjonale terrorister har gjemt dem på flere av disse stedene. Klikk på ett og ett sted for å se om rakettene finnes der, og lykkes man venter det en bonusgevinst, samt at man får gjette enda en gang. Man får fortsette å gjette helt til man treffer et sted hvor det ikke er raketter – da summeres bonusgevinstene og legges til den totale spillesaldoen og man returneres til normal spillmodus igjen. Lykkes man her kan man vinne gode gevinster!

Oppsummering av spilleautomaten Hamilton
Hamilton er en spennende spilleautomat og det er bestandig morsomt med automater som er basert på filmer! Vi får gleden av å se flere flotte sekvenser fra filmen, og både musikk og grafikk tar seg bra ut – nærmest som vanlig fra Betsoft! Med funksjoner som wildsymbol, scattersymbol, gratisrunder og bonusspill får vi det som kreves av en fullblods spilleautomat!

Privacy Policy