HEIST

I automaten Heist fra Betsoft blir vi dratt inn i en dramatisk handling som er preget av kriminalitet, banditter og politi! Skapsprenging, politiflukter og lading av pistoler er helt vanlige ingredienser i Heist, og du skal være partneren til raneren Neil Quailand i jakten på de digre byttene! Pass bare på at du ikke blir tatt av detektiven Albert Kowalski!

I Heist får vi en Slots3-automat fra Betsoft som har 5 hjul og 30 gevinstlinjer. Her finner vi funksjoner som wilds, scattersymboler og flere spennende bonusfunksjoner. Gjør deg kjent med Heist helt gratis her på NorskeAutomater.org eller spill med ordentlige penger hos våre samarbeidspartnere i 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Automaten Heist lar spilleren spille med alt fra 1-5 mynter pr. linje og med en myntverdi som går fra 0.02 til 0.50. Med maksimalt 150 mynter og en myntverdi på 0.50 blir den høyeste innsatsen pr. spinn på 75 kreditter.

Wildsymbol
Hvis man får C4-symbolet i posisjon 2 på det midterste hjulet eksploderer hele hjulet og avslører et wild-hjul under. Hele hjul 3 blir dermed gjort om til et wildsymbol, noe som øker vinnersjansene betraktelig. Et wildsymbol er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med alle andre ordinære symboler og dermed være et symbol som gjør at gevinster genereres lettere. Hvis man f.eks. har tre like symbol + et wildsymbol får man en utbetaling som om man hadde 4 like symboler. Alle gevinster man vinner i Heist hvor wildhjulet er en del av den vinnende kombinasjonen dobles i forhold til utbetalingstabellen. Det er også slik at wildhjulet i enkelte tilfeller kan låses i enda et spinn, slik at kun de andre hjulene spinner mens wildhjulet står i ro. Denne låsingen tildeles helt tilfeldig.

Scattersymbol
Scattersymbolet i Heist er symbolet som viser den blå slagdrillen. At det er et scattersymbol betyr at det er fritatt fra kravet om å følge gevinstlinjer for å gi utbetaling. 3 eller flere scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir utbetaling i Heist.

Scattergevinster
3 scattersymboler gir en gevinst på 300 kreditter.
4 scattersymboler gir en gevinst på 750 kreditter.
5 scattersymboler gir en gevinst på 1500 kreditter.

Bonusfunksjon: Glasskutter
3 eller flere glasskutter-symboler på en aktiv gevinstlinje aktiverer bonusfunksjonen Glasskutter. Man skal enkelt og greit velge ett av glasskutter-symbolene på hjulene for å vinne 1 av totalt 3 forskjellige gevinster. Gevinstene man kan vinne i Glasskutter-funksjonen er gratisrunder, en umiddelbar bonusrunde eller gratis kredittgevinst!

Bonusfunksjon: Bank Heist
For å starte bonusspillet Bank Heist må man få tre eller flere hvelv-symboler på en aktiv gevinstlinje. I Bank Heist tar spilleren over rollen som Neil Quailand og får oppleve den intense spenningen det er når hvelvet skal brytes opp! Spilleren skal velge hvilken metode som er best egnet for å åpne hvelvet, og hvis man lykkes er det bare å ta beina på nakken og flykte før privatetterforsker Kowalski dukker opp! I bonusspillet får vi til og med se en fantastisk liten minifilm som virkelig setter stemningen i bonusrunden!

Oppsummering av Heist
Heist er en spilleautomat som er noe av det ypperste man kan komme over! En engasjerende historie, store utbetalinger, spennende bonusfunksjoner, fantastisk grafikk og lydbilde er alle elementer som er med på holde spilleren helt på stolkanten! Heist må oppleves!

Privacy Policy