HOUSE OF FUN

I spilleautomaten House Of Fun er ikke stemningen så lystig som tittelen kanskje antyder – kanskje skrekkens hus hadde vært en mer passende tittel! Vi følger ungdommene Jane og Paul i sine bevegelser gjennom dette fryktelige huset, men selv om skrekken kan ta noen og enhver skal man huske på at det er mulig å vinne store gevinster her! Bli med inn i House Of Fun!

I House Of Fun får vi en Slots3-automat fra Betsoft som har 5 hjul og 30 gevinstlinjer. Vi finner funksjoner som wildsymbol, scattersymbol, gratisrunder og flere bonusfunksjoner! Gjør deg kjent med House Of Fun helt kostnadsfritt her på siden eller spill med ekte penger for ekte uhygge hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
House Of Fun lar oss spille med en myntverdi som går fra 0.02 til 0.50 og med alt fra 1-5 mynter pr. innsatslinje. Totalt gir dette 150 mynter med maks innsats, og med en myntverdi på 0.50 blir den høyeste mulige innsatsen pr. spinn på 75 kreditter.

Wildsymbol
Et wildsymbol er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med alle andre ordinære symboler og har derfor en slags jokerfunksjon. Hvis man får 2 like symboler + et wildsymbol vil man derfor få en utbetaling som tilsvarer 3 like symboler. I House Of Fun er wildsymbolet bare tilgjengelig i gratisrundene, men da er til gjengjeld hele det midterste hjulet et wildsymbol som holder sin posisjon gjennom alle gratisrundene. Man er derfor neste garantert mange og store utbetalinger!

Gratisrunder
I House Of Fun vinner man gratisrunder når man får 3 eller flere Boks-symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene. Dette er en såkalt Jack-In-The-Box og når man har fått disse 3 symbolene spretter Jack ut og man får vite hvor mange gratisrunder man har vunnet. Husk også på at hele det midterste hjulet er låst wild under alle gratisrundene, og i tillegg dobles alle gevinstene i forhold til utbetalingstabellen i gratisrundene.

Bonusfunksjon: Mad Click Me
I det øyeblikket det dukker opp 3 eller flere Gale Hattemakere på gevinstlinje 1, 2 eller 3 starter bonusfunksjonen Mad Click Me. Før vi vet ordet av det har Den Gale Hattemakeren trådt ut av hjulene og sier høyt: ‘We have guests!’ Deretter er det bare for spilleren å klikke på symbolene for å avsløre hvilke gevinster man vinner. Man kan fortsette å klikke helt til ‘Collect’-symbolet kommer fram. Denne bonusfunksjonen inneholder gode utbetalinger og man har muligheten til å vinne opptil 1000 kreditter!

Bonusfunksjon: Escape Bonus
3 eller flere Dørknakker-symboler på en aktiv gevinstlinje fører til at bonusspillet Escape Bonus starter. Spillerens oppgave blir å finne den rette døren slik at Jane og Paul får muligheten til å flykte. Mens denne flukten pågår kan man vinne store gevinster, og det faktisk også slik at den samme døren kan måtte åpnes flere ganger på nytt for å lykkes! Dette er et skikkelig mareritt av et hus! Det er totalt 5 dører å velge mellom, og hvis man klarer å velge de rette venter det bonusgevinster!

Oppsummering av House Of Fun
House Of Fun er en fantastisk spilleautomat med suveren grafikk og et passelig hysterisk lydbilde! Her sitter man helt på stolkanten og bare venter på at noe skummelt skal skje, og kombinerer man denne spenningen med alle de flotte funksjonene automaten har, er det ingen tvil om at House Of Fun er en spilleautomat helt for seg selv!

Privacy Policy