ICY WONDERS

I spilleautomaten Icy Wonders fra Net Entertainment kan du oppleve litt såpeglatt moro i et frossent miljø! Slå deg løs blant isbjørner, hvalrosser, pingviner og ikke minst eskimoer i din nådeløse jakt etter de store gevinstene!

Betsafe Bonus

I Icy Wonders får vi en spilleautomat som har 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og automaten inneholder funksjoner som wilds, scattere, et bonusspillet og 2 herlige progressive jackpotter! Sjekk ut automaten gratis her på våre sider eller spill med ekte penger hos NordicBet eller Unibet!

Innsatsmuligheter
I Icy Wonders får spillerne muligheten til å spille med en myntverdi som går fra 0.10 til 0.50 og på et innsatsnivå som går fra 1-4. Totalt gir dette en maksimal innsats pr. spinn på €60.

Wildsymbol
Wildsymbolet i Icy Wonders er symbolet som viser en fisk og som er merket ‘Wild’. At det er et wildsymbol betyr at det er et symbol som kan inngå i og danne kombinasjoner sammen med andre symboler i automaten, slik at det kan erstatte eventuelle symboler som måtte mangle i en kombinasjon og dermed gjøre den til en vinnende kombinasjon. Wildsymbolet kan ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med scattersymbolet eller bonussymbolet.

Scattersymbol og gratisrunder
I Icy Wonders er det symbolet av eskimopiken som fungerer som en scatter, og en scatter er et symbol som er fritatt for kravet om å opptre på en aktiv gevinstlinje for å gi gevinst. I Icy Wonders gir 2 eller flere scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene gevinster i form av penger eller gratisrunder, eller begge deler!

Scattergevinster i Icy Wonders
2 scattere gir en gevinst lik det dobbelte av innsatsen.
3 scattere gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 4 + 10 gratisrunder.
4 scattere gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 50 + 20 gratisrunder.
5 scattere gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 400 + 30 gratisrunder.

Alle gevinster man vinner i gratisrundene blir multiplisert med 2, samt at innsatsen i disse rundene er den samme som i den runden hvor man vant gratisrundene.

Bonusspill
Bonussymbolet i Icy Wonders er symbolet som er merket ‘Bonus’ og som viser en liten pingvin med rød topplue. Får man tre slike symboler på rad på en aktiv gevinstlinje fra hjulet lengst til venstre og mot høyre starter bonusspillet. I bonusspillet får man se en hel haug med pingviner som står på isen og spillerens oppgave er rett og slett bare å klikke på pingvinene for å avsløre hvilke gevinster de skjuler. Pingvinen man klikker på drar fram en fisk som symboliserer en gevinst samt at man får oppgitt premien man har vunnet. Man får fortsette å velge pingviner helt til man velger en pingvin som drar fram et helt fiskebein. Bonusrunden avsluttes da og gevinstene man har vunnet blir summert og lagt til spillesaldoen.

Jackpotter
I Icy Wonders finner vi to forskjellige jackpotter: en Wonder Jackpot og en Mega Wonder Jackpot! Det er ikke noe eget spill for disse jackpottene og man har derfor muligheten til å vinne dem mens man spiller i ordinær spillmodus. På symbolene kan man av og til se gule stjerner, og det er disse stjernene som bestemmer om man vinner jackpottene eller ikke. Wonder Jackpot vinner man om man får 4 symboler med en gul stjerne på, mens Mega Wonder Jackpot er i boks om man får 5 symboler med en gul stjerne på. Jo høyere innsats man spiller med jo større er sjansen for å vinne!

Oppsummering av Icy Wonders
Icy Wonders er en spilleautomat som er morsom å spille på – ikke minst på grunn av temaet i spillet. Automaten har de funksjonene man forventer av en spilleautomat, samt at man har muligheten til å vinne to store jackpotter! Spesielt bra synes vi også at det er med muligheten til å vinne så store pengegevinster og mange gratisrunder med scattersymbolene!

Privacy Policy