INVADERS

Er du klar for nærkontakt av tredje grad? I spilleautomaten Invaders fra Betsoft får vi i hvertfall en utenomjordisk opplevelse når vår kjære planet blir invadert av enøyde små, grønne menn! Sentrale elementer i denne automaten er kornsirkler, det kjente UFO-området Area 51 og skikkelige gevinster!

I Invaders får vi en spilleautomat som har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og i tillegg til dette finner vi funksjoner som wildsymbol, scattersymbol, en multiplikatorbonus og bonusspillet Invasjon! Invaders har du muligheten til å prøve gratis her hos oss eller med ordentlige penger for ekte utenomjordisk moro hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Invaders lar spillerne spille med alt fra 1-5 mynter pr. gevinstlinje og med en myntverdi som strekker seg fra 0.02 til 0.50. Kombinerer vi dette med spillets 20 linjer blir den høyeste innsatsen 50 kreditter.

Wildsymbol
I Invaders er symbolet som viser forsiden av en avis wildsymbolet, og dette er et symbol som kan inngå i alle kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. Dette betyr at om man har tre vanlige symboler + et wildsymbol vil man få en utbetaling som om man hadde 4 vanlige symboler. Man kan si at wildsymbolet har en jokerfunksjon. Wildsymbolet kan ikke inngå i kombinasjoner sammen med scattersymbolet, multiplikatorsymbolet eller bonussymbolet.

Scattersymbol
Symbolet av meteoren fungerer som scattersymbol i Invaders, og det betyr at det er et symbol som er fritatt fra kravet om å opptre på gevinstlinjene for å gi utbetaling. 3 eller flere scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir utbetaling av gevinst.

Multiplikatorfunksjon
Symbolet med en dataskjem hvor ordet ‘Initiate’ står skrevet fungerer som multiplikatorsymbol i Invaders. Hvis man får 3, 4 eller 5 slike symboler på en aktiv gevinstlinje starter multiplikatorfunksjonen. En multiplikatorverdi fra 2x til 10x vil vises på hvert av multiplikatorsymbolene og disse vil deretter legges sammen. Man kan altså få en multiplikatorverdi som går fra totalt 6x til 50x! Den totalte verdien man får multipliseres deretter med linjeinnsatsen man har spilt med, og dette er den gevinsten man vinner.

Bonusspill: Invasjon
Symbolet som viser en UFO som henger over et hus fungerer som bonussymbol i Invaders, og 3 slike symboler på en aktiv gevinstlinje starter bonusspillet Invasjon! Et nytt skjermbilde viser seg og man kan se en UFO som henger i løse luften over 3 forskjellige hus. Poenget med spillet er at spilleren skal velge et som UFOen skal tømme for gullmynter, og dette fortsetter helt til alle husene er tømt. Hvert av husene har en bonusgevinst og når alle husene er tømt summeres bonusgevinsten og man returneres til normal spillmodus. Størrelsen på gevinstene vil variere fra gang til gang, og noen ganger kan de være skikkelig store!

Oppsummering av Invaders
Invaders er et fargerikt og morsomt spill som tar for seg et tema som interesserer mange! Grafikken er tegneseriepreget, men tar seg veldig bra ut, og lydbildet fungerer også veldig bra! Her er det bare å klamre seg fast til det man kan slik at man ikke blir dratt med ut i verdensrommet!

Privacy Policy