IT CAME FROM VENUS

I automaten It Came From Venus får bonden Skeeter et nokså uvanlig besøk fra planeten Venus, og det går ikke lang tid før en slags plante med kjempekjeft og tenner blir hans beste venn. Hjelp Skeeter med å gjemme dette merksnodige romvesenet unna myndighetene!

It Came From Venus kan tilby oss mye underholdning over sine 5 hjul og 30 linjer, og blant funksjonene finner vi Random Wilds, Feed Me Freespins, Double Up, den nye funksjonen Stacked Collapsing Wins og bonusspillet Save The Plant. Prøv It Came From Venus helt gratis her eller spill med ordentlige penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatser
It Came From Venus gir oss sjansen til å satse fra 1-5 mynter på hver av linjene, samt at myntverdien kan justeres fra 0.02 til 0.50. Den høyeste mulige innsatsen pr. spinn blir da på 75 kreditter.

Random Wilds og Feed Me Freespins
It Came From Venus er som nevnt en spilleautomat som har massevis av funksjoner og blant disse er Random Wilds. Random Wilds er symboler som fungerer som en joker og som derfor kan inngå i kombinasjoner sammen med andre symboler. Hvis et slikt symbol blir en del av en vinnende kombinasjon vil gevinsten bli multiplisert med helt opptil 10!

Alle spilleautomater med respekt for seg selv skal også inneholde et freespin-spill og i It Came From Venus får vi selvsagt dette. Matsekken er symbolet vi er ute etter, og 3 slike symboler på hjul 3 starter freespin-fuinksjonen Feed Me Freespins. Matsekk-symbolet vil i gratisrundene fungere som en sticky wild – altså et wildsymbol som holder sin posisjon på hjulet over flere spins.

Stacked Collapsing Wins
Stacked Collapsing Wins er en aldri så liten nyvinning på spilleautomat-fronten og slikt er jo bestandig spennende! Hvis et hjul blir dekket av 3 like symboler vinner man faktisk en gevinst på disse som i tillegg blir multiplisert med 3. Etter at gevinsten er utbetalt glir symbolene sammen til ett symbol slik at to nye symboler kan overta plassen deres og danne nye vinnende kombinasjoner hvis man er heldig. Stacked Collapsing Wins fungerer kun når alle 30 linjene er aktive.

Bonusspillet Save The Plant
I bonusspillet må du virkelig trå til og hjelpe den stakkars Skeeter! Myndighetene har slått klørne i Skeetes nye venn og nå må du skaffe planten tilbake. Dette gjør du ved å gjette hvilken boks planten befinner seg i!

Double Up
Har du lyst til å doble gevinstene du vinner i basisspillet? Det har du muligheten til i It Came From Venus! Klikk på Double Up under Spin-knappen etter at du har vunnet en gevinst for å bli tatt med til dette bonusspillet. Her skal du enkelt og greit gjette på om planten klarer å fange det som blir kastet til den av Skeeter eller ikke. En riktig gjetning sørger for en dobling av pengene dine.

Oppsummering av It Came From Venus
Betsoft produserer den ene stjerneautomaten etter den andre og It Came From Venus føyer seg pent inn i rekken av store utgivelser de siste par årene! Spekket med funksjoner opplever man aldri et kjedelig øyeblikk når man spiller på denne Slots3-automaten, og spesielt begeistret var undertegnede for den nye Stacked Collapsing Wins-funksjonen!

Privacy Policy