JACK AND THE BEANSTALK

I Net Entertainments spilleautomat Jack And The Beanstalk får vi atter en av litteraturhistoriens klassiske fortellinger i spilleautomat-format! Heller ikke denne gangen skuffer NetEnt og gir oss en spilleautomat i Jack And The Beanstalk som kan ta pusten fra de aller fleste, og som har en hovedgevinst på 600.000 mynter!

Betsafe Bonus

I Jack And The Beanstalk får vi en automat som har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og vi finner funksjoner som f.eks. Walking Wilds, scattersymbol og gratisrunder samt Skattesamlingsfunksjonen. Du har nå muligheten til å spille automaten helt gratis hos oss eller med ekte penger hos Betsafe.

Innsatsmulighet
Jack And The Beanstalk gir spilleren sjansen til å spille med en myntverdi som strekker seg fra 0.01 til 0.50, samt å velge innsatsnivå fra 1-10. Legger vi disse to faktorene sammen gir det oss en maksimal innsats på €100 pr. spinn.

Walking Wilds
En skikkelig nyvinning på Jack And The Beanstalk er funksjonen Walking Wilds, og dette kan sies å være en blanding mellom wildsymbol og gratisrunder. Jack And The Beanstalk-symbolet fungerer som Walking Wild-symbol, og er et symbol som kan inngå i symbolkombinasjoner sammen med de andre vanlige symbolene i automaten. Unntaket fra dette er scattersymbolet og nøkkelsymbolet. Wildsymbolet får derfor en slags jokerfunksjon som vi kan kjenne igjen fra forskjellige kortspill.

Det morsomme med Walking Wilds-funksjonen er at når dette symbolet dukker opp på et hjul får man et nytt spinn, før symbolet deretter flytter seg ett hjul mot venstre. For eksempel vil det bety at om dette symbolet dukker opp på det femte hjulet på automaten venter det hele 5 gratisrunder med et wildsymbol på hjulet. For hvert spinn flytter symbolet seg ett hakk til venstre. Dukker det opp nye slike symboler vil gratisrundene fortsette helt til symbolet er borte fra hjulene.

Gevinstene man vinner ved hjelp av Walking Wilds multipliseres med 3 i forhold til det som står oppgitt i utbetalingstabellen, så her er mulighetene for store gevinster overhengende!

Scattersymbol og gratisrunder
Skattekisten fungerer som scattersymbol i Jack And The Beanstalk og er et symbol som ikke trenger å være en del av en symbolkombinasjon på en aktiv gevinstlinje for å gi gevinst. Symbolet kan være spredt tilfeldig rundt på hjulene og allikevel gi utbetaling. Får man 3 eller flere slike symboler vinner man 10 gratisrunder, og ytterligere 3 symboler i gratisrundene gir 5 gratisrunder til. Gratisrundene spinnes med den samme innsatsen som man spilte med da rundene ble vunnet.

Skattesamling
I gratisrundene har man muligheten til å finne Nøkkelsymbolet på alle 5 hjulene, og dette er symboler som utløse spesielle wildfunksjoner:

3 nøkkelsymboler gir 2 stablede wildpengesekker
Hvis du klarer å samle inn 3 av nøkkelsymbolene vil alle Walking Wild-symboler forvandles til to stablede wildsymboler illustrert som pengesekker. At wildsymbolene er stablet, betyr at flere av symbolene på det samme hjulet står oppå hverandre.

6 nøkkelsymboler gir 3 stablede gyldne høner
6 innsamlede nøkkelsymboler gjør alle Walking Wildsymboler om til én stablet wild bestående av gyldne hønesymboler. Dette innebærer at et komplett hjul dekkes av wildsymboler!

9 nøkkelsymboler gir Expanding Wild av gyldne harper
Klarer man utfordringen med å samle inn 9 nøkkelsymboler vil alle Walking Wilds omgjøres til Expanding Wild Gyldent Harpesymbol. Symbolet vil på denne måten dekke hele hjulet.

Oppsummering av Jack And The Beanstalk
Net Entertainment har etterhvert opparbeidet seg en rykte som mestre når det kommer til evnen til å adaptere litterære klassikere inn i spilleautomat-formatet. Jack And The Beanstalk er spekket med masse funksjoner, er actionfylt og har nok av penger som ligger og venter på deg!

Privacy Policy