JACK HAMMER

I video spilleautomaten Jack Hammer er du med privatdetektiven Jack i hans jakt på den skumle Dr. Wüten! Denne automaten har et uttrykk av en kombinasjon av tegneserieformatet og god, gammeldags film noir-tradisjon, og Jack Hammer er derfor en automat som gir en fabelaktig spilleopplevelse!

Betsafe Bonus

I Jack Hammer får vi en automat som har 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og av funksjoner finner vi wilds, scattere, gratisrunder og den spesielle Sticky Win-funksjonen. Man skal også notere seg at hver symbol på hjulene snurrer individuelt og ikke hele hjulet som en helhet. Man kan derfor se at det nærmest er 15 små individuelle hjul som snurrer.

Innsatsmuligheter
Jack Hammer gir spillerne muligheten til å spille med en myntverdi som går fra 0.01 til 1.00 og på et innsatsnivå som strekker seg fra 1-10. Dette gir en maksimal innsats pr. spinn på enorme €250, noe som er høyt når det kommer til spilleautomater!

Wildsymbol
Wildsymbolet i Jack Hammer er symbolet som viser et tegneserie-aktig stjernesmell med teksten ‘Wild’. Dette symbolet kan danne vinnende kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler med unntak av scattersymbolet. Wildsymbolets egenskaper kan derfor føre til at det samme wildsymbolet er en del av flere vinnende kombinasjoner samtidig. Man kan si at det har en jokerfunksjon som vi kjenner igjen fra flere kortspill.

Scattersymbol og gratisrunder
Scattersymbolet i Jack Hammer er symbolet som viser en tikkende bombe som er merket med ‘Freespin’. At det er et scattersymbol betyr at det ikke trenger å være en del av en aktiv gevinstlinje for å gi gevinst, og 5 eller flere slike symboler gir gevinster i form av gratisrunder.

Scattergevinster
5 scattere gir en gevinst på 10 gratisrunder.
6 scattere gir en gevinst på 15 gratisrunder.
7 scattere gir en gevinst på 20 gratisrunder.
8 scattere gir en gevinst på 25 gratisrunder.
9-15 scattere gir en gevinst på 30 gratisrunder.

Alle gevinster man vinner i gratisrundene vil bli multiplisert med 3 i forhold til det som står oppgitt i utbetalingstabellen, så det er ingen overdrivelse å si at man kan vinne enorme summer i Jack Hammer!

Sticky Win
Sticky Win-funksjonen er en funksjon som virkelig gjør at Jack Hammer skiller seg ut fra den store mengden av spilleautomater. Dette er en funksjon som settes i gang når man får en vinnende kombinasjon eller 3 scattersymboler på hjulene. Sticky Win vil da bety at alle symbolene som har dannet vinnende kombinasjon låses og står stille, men alle de andre hjulene spinner på nytt – og det er nå vi får se hvorfor hvert symbol på hjulene spinner individuelt. På denne måten kan man gjøre gevinsten enda større hvis man får nye symboler som bygger på den symbolkombinasjonen man allerede har! Får man nye matchende symboler låses også disse, mens de andre enda en gang spinner på nytt. Dette fortsetter helt til det ikke genereres nye kombinasjoner og alle gevinster vil deretter utbetales!

Oppsummering av Jack Hammer
Jack Hammer er en spennende og utradisjonell video spilleautomat som vi anbefaler på det sterkeste! Automatens spesielle grafikk gjør dette til en spilleopplevelse utenom det vanlige og kombinert med Jack Hammers banebrytende Sticky Win er dette rett og slett utrolig underholdende! Det er bare å satse på at Jack Hammer også kan hjelpe deg – ikke bare med å fange skurker, men også med å vinne store gevinster!

Privacy Policy