Jack hammer 2 – en suksess oppfølger!

Eventyr, kidnapping og spenning! Dette er oppfølgeren til suksessen Jack hammer, legg til noen nye funksjoner og du har en fantastisk morsom spilleautomat med tegneserietema! Vi presenterer stolt gratisversjonen av Jack hammer 2 – Fishy Business! Prøv den helt gratis her, bli kjent med de unike funksjonene før du velger ditt eksklusive velkomsttilbud og spiller for ekte penger!

Jack Hammer er en videoautomat fra Net Entertainment som består av 5 hjul, 3 rader og fantastiske 99 innsats-og gevinstlinjer. Funksjonene på denne spilleautomaten er unike på flere forskjellige måter, her finner du Sticky Wins! Denne funksjonen er en av grunnen til at orginalen Jack Hammer ble så populær i første omgang. Jack Hammer 2 lever opp til forventningene og Net Entertainment har nok en gang levert et fyrverkeri av en spilleautomat!

Innsatsmuligheter
På Jack Hammer 2 – Fishy Business har vi muligheten til å satse opptil €250 eller 2500 kr pr. spinn, ved hjelp av 1-10 innsatsnivåer og en myntverdi som strekker seg fra 0.01 til 0.50. En innsats som vil tilfredsstille de mest kresne high-rollers. Vi andre kan nøye oss med de mindre innsatsnivåene.

Sticky Wins
For dere som ikke vet hva Sticky Wins er skal vi forklare det enkelt nå, dette er en unik funksjon som låser vinnersymbol – samtidig som de andre symbolene spinner videre. Dette kan i beste fall føre til gevinster høye som fjell, samtidig skaper det en spenning som ingen andre spilleautomat klarer. Denne funksjonen fortsetter så lenge det genereres nye vinnerkombinasjoner på linjene. En spillerunde som ikke så veldig intressant ut i begynnelsen kan fort bli en stor gevinst!

Freespins
En god spilleautomat skal selvsagt også ha en freespinsfunksjon, men personlig så liker jeg om freespins ikke bare er “freespins” – er man så heldig at man får freespins skal det gjerne gi litt mer enn vanlige spillerunder! I Jack Hammer 2 foreksempel så vil alle gevinster bli fordoblet, og man kan få ulike wilds enn i forhold til den vanlige spillerunden – det er alt man trenger for å vinne mer! Jack Hammer 2 er en spilleautomat som byr på funksjoner og brukervennlighet i toppklassen!

Oppsummering av Jack Hammer 2 – Fishy Business
Spilleautomaten Jack Hammer 2 er en videoautomat som skiller seg ut, hvor Sticky Wins-funksjonen og Skill Stop er det som stikker seg ut. Utover dette har automaten funksjoner som wild, scatter og muligheten til å vinne freespins – altså helt vanlige funksjoner på en spilleautomat. Vi savner imidlertid et bonusspill, men de andre funksjonene veier opp.

Hvor kan man spille Jack Hammer 2 på nett?
Denne spilleautomaten kan du spille hos alle NetEnt nettcasinoer, vi anbefaler at du registrerer en konto via en av våre linker for å få tilgang til unike bonuser og kampanjer! Alle våre partnere har innskuddsmetoder for nordmenn, og nettsider på norsk – det skal lønne seg å registrere en konto via NorskeAutomater.org.

Privacy Policy