LOST

I den suverene Slots3-automaten Lost fra Betsoft holder vi Dr. Dacota Bones med selskap mens han og hans lille trofaste assistent Farooq leter etter gevinster i gravkammeren til faraoen Ah-Amdad!

Lost er en spilleautomat som gir oss endeløs spenning over 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og vi finner i tillegg funksjoner som Center Wild Reel, Monkey Click Me, Center Reel Respins samt den herlige bonusrunden Mummy’s Tomb! Du kan prøve Lost helt gratis her på vår siden eller med ekte penger hos våre samarbeidspartnere 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Lost gir spillerne en mulighet til å spille med en myntverdi som ligger på alt fra 0.02 til 0.50. I tillegg kan man spille med 1-5 mynter på hver gevinstlinje, og dette betyr at den maksimale innsatsen blir 150 mynter. Med maks myntverdi blir den høyeste innsatsen pr. spinn på 75 kreditter.

Wildfunksjon: Center Wild Reel
Den spennende wildfunksjonen Center Wild Reel er en funksjon som sørger for at hele det tredje hjulet blir til et wildsymbol når Stavsymbolet vises på hjul 3. Dette betyr at hele hjulet kan inngå i kombinasjoner sammen med alle andre ordinære symboler, og strekker seg over alle gevinstlinjene. Dette betyr at om man får 2 like symboler på de to første hjulene langs en gevinstlinje vil wildhjulet forlenge denne kombinasjonen, slik at man får utbetalt for 3 like symboler. Det som er spesielt bra med Center Wild Reel er at alle gevinster hvor det er en del av den vinnende kombinasjonen gir en dobbel utbetaling i forhold til utbetalingstabellen. Man kan ikke starte bonusfunksjoner ved hjelp av Center Wild Reel.

Bonusfunksjon: Monkey Click Me
Hvis den gale apekattens symbol dukker opp hvor som helt på hjul 4 starter bonusfunksjonen Monkey Click Me. I denne bonusfunksjonen skal man velge mellom flere av symbolene på hjulene for å avsløre hvilke gevinster de gir deg. Her er det fullt trøkk i spillbildet mens apekatten entusiastisk gir gevinstene til spilleren!

Bonusfunksjon: Center Reel Respins
Center Reel Respins er en av Losts helt store høydepunkter. Dette er en funksjon som iverksettes hver gang en gevinst tikker inn, og fører til at alle hjulene låses mens det midterste hjulet spinnes på nytt. Dette gir en gratis mulighet til ny gevinst, og faktisk kan man vinne flere gevinster på bare ett spinn. Hver eneste gevinst sørger med andre ord for at denne funksjonen gjentas.

Det følger faktisk en liten bonusfunksjon med til Center Reel Respins. For hvert etterfølgende respin kan man se en multiplikatorverdi som kan stige helt opp til 5x. Dette betyr at man får en økende multiplikatorverdi for hver etterfølgende gevinst man vinner ved hjelp av Center Reel Respins. Gevinster man vinner kan derfor bli multiplisert med så mye med 5x i forhold til utbetalingstabellen, og multiplikatorstigen går i tre trinn: 2x i første spinn, 3x i andre spinn og 5x i tredje spinn og videre.

Bonusfunksjon: Mummy’s Tomb
For å starte bonusfunksjonen Mummy’s Tomb må spilleren få 4 bonussymboler i tilfeldige posisjoner på hjulene. Dette bonussymbolet viser en utskjæring som kan ligne på et øye. I Mummy’s Tomb blir man med Dr. Bones og Farooq inn i gravkammeret til Ah-Amdad i jakten på hans store skatter! Det hele er enkelt og greit: velg den døren i gravkammeret som Dr. Bones skal åpne, men være varsom: det skal visstnok skjule seg mumier i hver krik og krok her!

Oppsummering av Lost
Å spille på Slots3-automaten Lost er som å være med i en Indiana Jones-film, og både grafikk, lydbilde og spillets funksjoner er med til å gjøre dette til en topp spillopplevelse! Center Reel Respins er en funksjon vi liker ekstra godt! Hvem liker ikke sjansen til å vinne flere ganger på det samme spinnet!

Privacy Policy