Lucky Angler

Lucky Angler utspiller seg under isen i en tilfrosset innsjø og her får vi både gevinster begge veiene, scattersymbol med free spins og Sticky Wild! Mye spennende på ta fatt på i denne automaten med andre ord!

Betsafe Bonus

I Lucky Angler får vi flotte animasjoner gjennom hele spillet, og hjulene viser som nevnt livet under isen i en frossen innsjø. Her svømmer fiskene rundt bak symbolene og automaten tilbyr som som sagt flere flotte funksjoner, deriblant Sticky Wild. I hovedspillet foregår spillet i dagslys og solskinn, mens vi i gratisrundene spinner i måneskinnet – kanskje betyr det lykke!

Lucky Angler spilleautomat

Innsatsmuligheter og oppsett
Lucky Angler foregår over 5 hjul og totalt 30 gevinstlinjer. På automaten ser vi bare 15 linjer, men som tidligere nevnt så kan man altså vinne fra begge sidene av denne automaten – både fra hjul 1 og mot høyre og fra hjul 5 og mot venstre. Maksimal innsats er på 10 mynter pr. linje og det betyr en maksimal innsats på 150 mynter.

Sticky Wild
Sticky Wild representeres av wild-symbolet og er et meget gunstig symbol i Lucky Angler. Symbolet fungerer som en joker og hvis det blir en del av en vinnende kombinasjon vil gevinsten utbetales, samtidig som symbolet fryser fast på hjulet og holder sin posisjon også i det neste spinnet. Man kan derfor få dobbel glede av wildsymbolet ettersom det vil kunne gi oss en ekstra sjanse til å vinne. Sticky Wild opptrer kun på hjul 2 og 4 i hovedspillet.

Free spins
Tre scattere i en tilfeldig posisjon på hjulene sørger for at vi vinner 10 free spins, mens 4 eller 5 symboler sørger for 15 eller 20 free gratisrunder. I gratisrundene vil man gjennom alle spinnene ha et Sticky Wild plassert i midterste posisjon på hjul 3, og man kan i tillegg få ordinære Sticky Wilds på hjul 2 og 4. Opplever man å få totalt 3 wilds i disse posisjonene er man nærmest garantert en stor gevinst ettersom man kan vinne fra begge sider av denne automaten. 3 eller flere nye scattere i gratisrundene reaktiverer free spins.

Oppsummering av Lucky Angler
Stort mer er det ikke å si om Lucky Angler, og som du ser så er dette en spilleautomat uten for mye hokus-pokus. Automaten har en veldig bra wild-funksjon med sitt Sticky Wild, og denne er spesielt gunstig i gratisrundene ettersom den er festet på hjulet gjennom alle rundene. Free spin spillet i seg selv bra, spesielt hvis man får 3 sticky wilds på hjulene samtidig – da er en Big Win aldri langt unna!

Da gjenstår det bare for deg å kaste ut snøret og sveive inn en bonus her på våre sider! Du kan da stikke innom et casino og teste ut Lucky Angler med ekte penger og dermed se om du kan oppleve å få free spins med massevis av Sticky Wilds!

Privacy Policy