MAD SCIENTIST

I Mad Scientist får vi overvære Dr. Walter Prescotts arbeid i hans rikholdige laboratorium, og han har faktisk funnet en formel som konverterer døde objekter til gull! Hvordan han har klart dette vet ingen, men alle de endeløse dagene i laboratoriet har endelig gitt uttelling! Bli med og let etter gull og store gevinster du også!

I Slots3-automaten Mad Scientist får vi oppleve et fullblods laboratorium på 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og automaten har funksjoner som wildsymbol, scattersymbol og flere spennende bonusrunder! Slå deg løs helt gratis i Walter Prescotts laboratorium her hos oss, eller med ekte penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
I Mad Scientist får spilleren sjansen til å spille med 1-5 mynter pr. linje og en verdi på myntene fra 0.02 til 0.50. Man kan maksimalt da spille med 100 mynter, og med den største myntverdien på 0.50 blir den høyeste innsatsen pr. spinn på 50 kreditter.

Wildsymbol
Wildsymbolet i Mad Scientist er symbolet som viser en tavle, og dette er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med alle andre ordinære symboler. Dette betyr at om man på en gevinstlinje får 3 vanlige symboler + et wildsymbol får man en utbetaling som om man hadde fått 4 symboler. Wildsymbolet kan ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med scattersymbolet eller bonussymboler.

Scattersymbol
Symbolet av den store strømbryteren i Mad Scientist fungerer som scattersymbol, og det betyr at det er et symbol som er fritatt fra kravet om å opptre langs en gevinstlinje for å gi utbetaling. 3 eller flere scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir utbetaling.

Bonusfunksjon: Den Gale Forskerens Eksperiment
Denne bonusfunksjonen trer i kraft om man får 3 eller flere reagensglass-symboler, og man blir tatt med til en nytt skjermbilde hvor man skal velge 4 gjenstander som skal bli utsatt for et eksperiment. Her handler det om å gjøre gjenstandene om til gull, og man får se at Dr. Prescott heller en væske over tingene. Her venter det både gull og gevinster til spilleren, og hvis man får flere en 3 av bonussymbolene mangedobles gevinsten!

Bonusfunksjon: Wild O’ Cation
Hvis man får symbolet av Tesla-transformatoren på hjul 1 og 5 etter gevinstlinje 1, 2 eller 3 vil funksjonen Wild O’ Cation starte. Transformatoren sender strøm gjennom symbolene og dette fører til at noen av dem forandres til wilds og skaper en gevinst-bonanza!

Bonusfunksjon: Bio-Plukk-Meg
3 eller flere Biohazard-symboler på en aktiv gevinstlinje fra hjulet helt til venstre og mot høyre eller omvendt fyrer i gang bonusfunksjonen Bio-Plukk-Meg. Spilleren skal i denne bonusrunden velge ett av disse bonussymbolene for å avsløre hvilken gevinst han vinner.

Oppsummering av Mad Scientist
Mad Scientist er en spilleautomat som gir oss en skikkelig elektrisk spilleopplevelse! Nydelig grafikk, flotte animasjoner og et mangfoldig lydbilde gir spillingen på Mad Scientist en følelse av gull!

Privacy Policy