MADDER SCIENTIST

I Madder Scientist gjenforenes vi med den småeksentriske professoren Dr. Walter Prescott! I den forrige automaten lyktes det ham å finne opp et serum som kunne forvandle ting til gull, og beruset av lykke forsøker han i denne automaten å oppnå enda mer suksess! Bli med på en heseblesende tur i laboratoriet!

I Madder Scientist blir vi presentert for en Slots3-automat fra Betsoft som har 5 hjul og 30 gevinstlinjer. Av funksjoner finner vi Wild Switches, Click Me, Reel Respin og en bonusrunde. Besøk Dr. Prescotts laboratorium helt gratis her hos oss eller eksperimenter med ekte penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Madder Scientist gir spilleren en mulighet til å spille med en verdi på myntene som går fra 0.02 til 0.50, samt med alt fra 1 til 5 mynter pr. gevinstlinje. Med høyeste innsats spiller man med totalt 150 mynter, og med en myntverdi på 0.50 skulle den maksimale innsatsen pr. spinn bli på 75 kreditter.

Wild Switches
3 strømbryter-symboler i en tilfeldig posisjon på hjulene gjør ett av hjulene om til et wildhjul i et visst antall runder. Et wildhjul vil kunne inngå i alle ordinære symbolkombinasjoner og dermed øke muligheten for gevinst. Et wildsymbol har en funksjon som kan sammenlignes med en joker i en kortstokk – det kan inngå i og danne vinnende kombinasjoner med andre symboler. Får man ytterligere slike symboler mens man er i Wild Switch-modus blir man tildelt en ekstra Wild Switch-runde for hvert symbol man får.

Bonusfunksjon: Click Me
Hvis man er så heldig at man får 1 glasskolbesymbol på både hjul 1, 3 og 5 samtidig starter bonusfunksjonen Click Me. Det eneste man behøver å gjøre da er å trykke på en av glasskolbene for å avsløre hvilken gevinst man vinner. I premiepotten finner man både pengegevinster og gratisrunder, og man får fortsette å velge symboler helt til man treffer et hvor det står ‘Collect’.

Reel Respin
I Madder Scentist har Betsoft lagt til en funksjon som gir spilleren en mulighet til å spinne det hjulet man velger på nytt igjen etter endt spinn – et såkalt Reel Respins. Etter et spinn kan man f.eks. forsøke å spinne ett av hjulene på nytt for å vinne en gevinst på en kombinasjon som kanskje bare manglet et symbol, eller man kan til og med forsøke å spinne for å vinne den samme gevinsten på nytt! Hvert respin koster penger, og gevinstmulighetene avgjør hvor dyrt et respin vil bli.

Bonusrunde
3 eller flere symboler av gulroten i en tilfeldig posisjon på hjulene starter bonusrunden. I dette spillet er det spillerens oppgave å hjelpe Dr. Prescott å lage en ny blanding som skal testes på en gulrot. Absolutt et underholdende bonusspill!

Oppsummering av Madder Scientist
Madder Scientist er en fullverdig oppfølger til den første automaten om Dr. Walter Prescott, og med oppgradert grafikk, lyd og utbetalinger er spillingen på denne ganske så morsomt! I automaten finnes det sågar også en pen sekretær som doktoren har skaffet seg…

Privacy Policy