Magic Lines – Norsk Spilleautomat

Vi fortsetter å skrive om de populære Norske Spilleautomatene og nå er det Magic Lines som står for tur. Denne automaten var forgjengeren til den kanskje enda mer populære Crazy Reels automaten, selv om begge maskinene faktisk var mer eller mindre helt like.

Magic Lines som var originalen har spillerbrettet på øvre del av automaten mens repitisjonshjulet er plassert nederst. Maks innsats for hvert trykk er Kr.10,- og man kan da vinne Kr.100,- ved å få like symboler på alle gevinstposisjonene.

Automaten har syv forskjellige gevinstsymboler rangert fra appelsiner til kroner. Selv om alle symbolene gir lik gevinst er det kronene man helst vil få da disse gir størst mulighet for repetisjon av gevinsten.

Magic Lines har nemlig et repetisjonshjul som er bygd på lykkehjul prinsippet. Når man får en gevinst kan man få repetert denne gevinsten på lykkehjulet helt til man bommer på repetisjonstegnet. Hjulet fylles med lys som spinner rundt og jo bedre gevinsten din var i utgangspunktet, jo flere lys får du spille med på repetisjonshjulet.

Oppdatering: Magic Lines har nå kommet i nettutgave, her kan du prøve den direkte uten nedlasting.

Med en gevinst på Kr.100,- som kunne repeteres mange ganger var dette en virkelig slager blant spillelystne Nordmenn. Magic Lines ble etter hvert ersattet av Crazy Reels som bygde på akkurat samme prinsipp. Symbolene var nogenlunde like, mens automaten i sin helhet var utstyrt med litt friskere farger og nye lyder.

Det finnes fortsatt Magic Lines maskiner rundt i de Norske hjem og for spillere som kunne tenke seg en spilleautomat i kjelleren eller på gutterommet selges de på nettet for mellom 2500 og 5000 Kroner.

Det er nok desverre ikke laget noen online versjon av Magic Lines enda, men for deg som vil gjenoppleve de glade Norske automatdagene kan du prøve en av våre gratisversjoner av enten Jackpot 6000 eller Mega Joker som begge er kopier av spilleautomer som tidligere fantes på Norske spillsteder.

Privacy Policy