Magic Lines

Nok en klassisker er nå å finne på nettet, en unik og etterlengtet automat som lenge har vært forespurt – Magic Lines. En mengde norske spillere vil føle nostalgien på kroppen når de snurrer hjulene på denne klassikeren. Spill den gratis her på siden eller for ekte penger hos våre partnere 7red eller NorgesSpill. Klikk på linkene her på siden og du får større bonus ved registrering.

Magic Lines er en av de klassiske norske spilleautomatene som lenge har savnet en god etterligning på nettet. Endelig er den her og vi sier bare wow. Her får vi en skikkelig god nettkopi på første forsøk og tankene går tilbake til timene på den lokale spillekiosken hvor denne maskinen repeterte gevinster og betalte ut skikkelig gode gevinster. Selvfølgelig er ikke nettutgaven på samme nivå som originalen, den er selvsagt bedre. På nettet er det en mengde flere spillere på samme automat og dermed flyr gevinstmulighetene i taket i forhold til en maskin som står utplassert på et enkelt sted.

Funksjonene i Magic Lines er helt like som de vi finner i originalen og spillet er rimelig selvforklarende. Vi startet med å velge gevinstlinjer og med totalt 5 linjer så velger vi vanligvis å aktivere alle sammen. Videre er det valget mellom enkel og dobbel innsats. Med dobbel innsats får vi langt flere lysende felter i repeterspillet og dermed er valget enkelt.

Når innsatsen er satt og myntverdien valgt, er det bare å starte med å snurre hjulene. Målet er å få tre like frukter på en av linjene vi spiller på og alle symboler har samme gevinstverdi i Magic Lines. Det som gjør dette spillet ekstra spennende er at man kan få gjentatt gevinsten sin utallige ganger. Når man treffer en kombinasjon kan man flytte seg opp til repeteringsspillet ved å stoppe lyskjeglene når stoppfeltet lyser. Man fortsetter da så lenge det er vilje i automaten og enkelte ganger kan denne holde på riktig lenge.

Forhåpentligvis gir denne maskinen deg mange timer med nostalgisk glede og husk at du kan spille ubegrenset her på siden uten at det koster deg en eneste krone.

Privacy Policy