Magic Portals

Net Entertainment pisker frem den ene suksessautomaten etter den andre og denne ganger får vi en ny og suveren spilleautomat i Magic Portals! Stikkord som portaler og wilds er sentralt!

Betsafe Bonus

I Magic Portals er det bare å lene seg tilbake og la seg forføre av all den mystiske magien som bare NetEnt kan gi oss i en spilleautomat. Automaten er enkel men allikevel helt i toppklassen, og vi gir deg all nødvendig informasjon om spillet i vår omtale!

Innsatsmuligheter og oppsett

Magic Portals

Magic Portals har et mer eller mindre standardisert oppsett, noe som innebærer at vi her finner 5 hjul, 3 rader og 25 linjer vi kan vinne gevinster langs. Innsatsen kan også justeres til akkurat det nivået man ønsker og vi kan spille med alt fra 1-10 mynter pr. linje og med en verdi på myntene som strekker seg fra 0.10 til hele 10 kreditter. Maksimal innsats pr. spinn blir derfor på hele 2500 kreditter!

Magiske Portaler og gunstige wilds
Som vi allerede har nevnt så er Magic Portals en automat som er nokså enkel, men automatens magiske portaler sørger for at to spesialfunksjoner kan tre i kraft, og en av disse er Wild Transformasjon. Hvis man ser litt nærmere på hjulene så vil man se to lilla sirkler – èn sirkel på hjul 1 og èn sirkel på hjul 5. Det er disse sirklene som spiller hovedrollen i Magic Portals og det hele er lagt opp på en enkel men genial måte.

For å aktivere Wild Transformasjon må du få et likt symbol i hver av sirklene, og når dette skjer vil disse to symbolene gjøres om til wilds/joker. I tillegg vil alle symboler på hjulene som er lik disse to symbolene også bli gjort om til jokere! Det er dette som ligger i Wild Transformasjon, og som du fleste skjønner så kan dette bli virkelig lønnsomt hvis man får de rette symbolene på hjulene. Jokeren kan danne vinnende kombinasjoner sammen med alle andre symboler, med unntak av Free Spin-symbolet.

Finn veien til gratisrundene
Magic Portals Wild Transformasjon

De to nevnte portalene er dine to beste venner i Magic Portals og i tillegg til å gi deg Wild Transformasjon vil portalene også kunne gi deg 10 gratisrunder når du spiller. Dette skjer ved at du får et Free Spin-symbol i hver av portalene, og da settes gratisrundene igang. I gratisrundene har NetEnt utvidet Wild Transformasjon-funksjonen slik at man har hele 3 portaler på hjul 5. På hjul 1 har man fortsatt én portal, men ettersom alle posisjonene på hjul 5 har en portal i gratisrundene øker mulighetene til å aktivere Wild Transformasjon markant!

I tillegg til alt dette så har man muligheten til å vinne ytterligere 10 free spins i gratisrundene hvis man får et Free Spin-symbol i portalene – akkurat som i basisspillet. Det er slett ingen umulighet at man kan vinne flere titalls ekstra free spins i gratisrundene, og med en utvidet Wild Transformasjon kan disse rundene bli utrolig lukrative!

Oppsummering av Magic Portals
Alt i alt er Magic Portals en utrolig god spilleautomat som med sin nydelige grafikk og musikk har akkurat den virkningen på oss spillere som Net Entertainment har håpet på. Ideen om å bruke de magiske portalene som hovedrolle i automaten er meget smart og når man kan vinne massevis av jokere og free spins blir totalinntrykket superbra!

Privacy Policy