MAMMA MIA

I den delikate spilleautomaten Mamma Mia fra Betsoft kan vi assistere den berømte kokken når han koker sammen mat til alskens strenge matkritikere! Det er rett og slett pur moro å være på kjøkkenet sammen med kokken mens gevinstene og alle bonusfunksjonene hagler mot deg!

I Mamma Mia får vi en Slots3-automat fra Betsoft som har 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og av funksjoner finner vi mye spennende: Locking Wilds, scattersymboler og gratisrunder, Click Me-bonusfunksjon og bonusspillet Food Critic! Kutt grønnsaker gratis sammen med kokken helt gratis her hos oss eller lag spennende matretter hvor ekte penger står på spill hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Mamma Mia lar spillerne satse alt fra 1-5 mynter på hver gevinstlinje, og med en verdi på myntene som strekker seg fra 0.02 til 0.50. Med 5 mynter på hver linje og høyeste myntverdi blir den maksimale innsatsen pr. spinn på 75 kreditter. Hvis man velger å spille med Locking Wilds kan innsatsen stige mye, men det samme kan mulighetene for gevinster! Locking Wilds kommer vi nærmere inn på i avsnittet under.

Locking Wilds og vanlige wilds
I Mamma Mia byr Betsoft på den spennende funksjonen Locking Wilds, og dette er en funksjon som lar spilleren velge wildsymbol på en hvilken som helst posisjon på hjulene. Man trykker enkelt og greit på det eller de symbolene man vil skal opptre som wild det neste spinnet – mot en økning i innsatsen. Etter at man har bestemt seg for hvilke symboler som skal være wilds må man klikke på Spinn-knappen som er under den Spinnknappen man bruker til vanlig. Under denne spinnknappen står det ‘Current bet, Lock & Spin’. Symbolene man har valgt vil da holde sin posisjon i det neste spinnet og kan dermed inngå i symbolkombinasjoner sammen med alle andre ordinære symboler.

Vanlige wilds dukker også tilfeldig opp på hjulene uten at det koster spilleren noe ekstra.

Scattersymboler og gratisrunder
I Mamma Mia har symbolet av den fristende pizzaen status som scattersymbol, og det betyr at det er fritatt fra kravet om å opptre på en gevinstlinje for å gi utbetaling. 3 eller flere scattere gir gevinster til spilleren i form av gratisrunder. I gratisrundene kokkelerer man pizza sammen med mesterkokken, mens ingrediensene blir bestemt av spinningen av hjulene.

Bonusfunksjon: Click Me – Food Cover
I Mamma Mia starter bonusfunksjonen Click Me – Food Cover når 3 eller flere Food Cover-symboler vises i en tilfeldig posisjon på hjulene. Food Cover-symbolet er symbolet av et serveringsfat med blankt lokk over, og i bonusrunden skal man enkelt og greit velge ett av disse fatene for å vinne gevinsten som skjuler seg inni!

Bonusrunde: Food Critic
Hvem har vel hørt om en restaurant som ikke har fått besøk av en av de fryktede matkritikerne? I bonusrunden, som starter når man får 3 eller flere menysymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene, skal man skape den perfekte retten sammen med mesterkokken! Retten skal serveres og bli bedømt etter 4 kriterier, og på denne måten får du dommen over hva slags kokk du egentlig er!

Oppsummering av Mamma Mia
I restauranten Mamma Mia går det unna i svingende og automaten er full av nydelige effekter og funksjoner! Locking Wilds og bonusspillet er suverent, og det er bare å nyte den varme atmosfæren som strømmer ut fra Mamma Mia!

Privacy Policy