MEGA FORTUNE

Mega Fortune er spilleautomatenes svar på en real Hollywood-stjerne! Dette er automaten som har betalt ut jackpot gevinster så store at man knapt kan beskrive det, og Mega Fortune utbetale blant annet 92 millioner norske kroner til en ung mann i 20-årene fra Norge!

Betsafe Bonus

Mega Fortune er en spilleautomat som har 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og vi finner funksjoner som blant annet wildsymbol, scattere og gratisrunder samt det legendariske bonusspillet med en trippel jackpott!

Innsatsmuligheter
Mega Fortune lar spillerne spille med en verdi på myntene som går fra 0.01 til 0.50, samt at man kan spille på et innsatsnivå som går fra 1-4. Den maksimale innsatsen pr. spinn i Mega Fortune er derfor på €50.

Wildsymbol
Wildsymbolet i Mega Fortune er symbolet som viser en yacht, og dette er et symbol som kan danne vinnende kombinasjoner sammen med alle andre symboler. Unntaket gjelder for scatter- og bonussymbolet. Wildsymbolet har derfor en slags jokerfunksjon som vi kjenner igjen fra enkelte kortspill, og symbolet egenskaper betyr at det samme wildsymbolet kan være en del av flere vinnende kombinasjoner samtidig.

Scattersymbol og gratisrunder
Symbolet av champagneflasken og to glass er scattersymbolet i Mega Fortune. At det er et scattersymbol betyr at det er et symbol som ikke trenger å være på en aktiv gevinstlinje for å gi gevinst, men som like gjerne kan være spredt (scattered) tilfeldig utover hjulene. 2 eller flere slike symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir utbetaling i form av gevinster og gratisrunder.

Scattergevinster i Mega Fortune
2 scattersymboler gir en gevinst lik det dobbelte av innsatsen.
3 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 3 + gratisrunder.
4 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 10 + gratisrunder.
5 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 100 + gratisrunder.

Hvor mange gratisrunder man vinner finner man ut ved å klikke på ett av scattersymbolene, og man vil da samtidig avsløre en gevinstmultiplikator for gratisrundene. To eller tre nye scattersymboler i gratisrundene gir ytterligere gratisrunder eller bedre multiplikatorverdi. Den maksimale multiplikatorverdien i gratisrundene er 5x.

Bonusspill og progressiv jackpott
Hovedgrunnen til å spille Mega Fortune er selvsagt at spillerne ønsker å få oppleve en av de gigantiske jackpottutbetalingene som denne automaten har stått for. Man har muligheten til å vinne èn av de tre jackpottene hvis man kommer seg til bonusspillet.

For å komme til bonusspillet må man få 3 eller flere bonussymboler på rad på en aktiv gevinstlinje fra hjulet helt til venstre og mot høyre. Når man kommer til bonusspillet får man se et rouletthjul med tre nivåer. Hvert nivå inneholder pengegevinster og en mulighet til å komme til neste nivå. Nivå 2 inneholder Rapid Jackpot mens nivå 3 inneholder muligheten til å vinne enten Major Jackpot eller Mega Jackpot. Det er nettopp Mega Jackpot som gang på gang har betalt ut enorme gevinster, og det er altså en ung nordmann som sitter på rekordutbetalingen på 92 millioner kroner!

Oppsummering av Mega Fortune
Mega Fortune gir alle som spiller på automaten en følelse av å være en del av en luksuriøs verden, og for noen av spillerne har dette blitt en realitet – det er et faktum! Det er nettopp slike drømmer som gjør at det å spille på Mega Fortune er så forlokkende, og med spillets mange flotte funksjoner og lekre design er det ikke så rart at dette er en av verdens aller mest populære spilleautomater!

Privacy Policy