Mega Joker

Mega Joker er en spilleautomat på nett som mange tidligere automatspillere vil kjenne igjen. Mega Joker er nemlig en kopi av Super Joker automatene som før var utplassert rundt omkring i Norge. Nå kan du få tilbake den samme gode følelsen du fikk når du spilte på Super Joker automatene, og det mens du sitter hjemme på din egen pc.

Casumo Bonus

ComeOn Bonus

Spilleautomater på nett som Mega Joker har mulighet for både høyere innsats og høyere gevinst enn de tradisjonelle Norske automatene. I tillegg til de vanlige bonusmulighetene har Mega Joker i tillegg en progressiv jackpot som jevnlig blir større. Dette skjer ved at en bitte liten del av hver innsats fra alle spillere blir lagt til den progressive bonusen. Dette har gjort at man faktisk kan vinne flere hundre tusen kroner på en vanlig spilleautomat dersom man er virkelig heldig.

Spesialbonus: Registrerer du deg hos Betsafe og gjør et første innskudd har du muligheten til å få en startbonus som er 3 ganger større ved å bruke linkene til Norskeautomater.org. Som ny spiller får du hele 300% opp til €150 i bonus på ditt første innskudd og hele 50 freespins på den norske spilleautomaten Jackpot 6000! Det betyr at dersom du setter inn €50 får du totalt €200 å spille for. Tilbudet er kun gyldig når du registrerer deg via denne linken.


I tillegg til Mega Joker er også Jackpot 6000 en populær Norsk spilleautomat som er konvertert til nettcasino. Dette er en kopi av Jackpot 2000 automatene som også var veldig populære blant Norske automatspillere. Du kan klikke på linken over for å prøve gratisversjonen av Jackpot 6000 direkte her på siden.


Privacy Policy