MR VEGAS

I spilleautomaten Mr Vegas fra Betsoft får vi oppleve verdens underholdnings-hovedstad på sitt aller beste! Her er det glamour, casinoer, rouletter, glitter, lys, sjetonger og muligheten til å skaffe seg enorme pengesummer – akkurat som i det virkelige Las Vegas!

I Mr Vegas får vi en Slots3-automat fra Betsoft som kan tilby oss 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og automaten har funksjoner som gratisrunder, jackpotter og flere bonusrunder! Du kan leke Las Vegas helt gratis her på NorskeAutomater.org, eller gjøre alvor av dine planer med å spille Mr Vegas med ekte penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
I Mr Vegas får spillerne sjansen til å spille med 1-5 mynter pr. gevinstlinje og med en verdi på hver mynt som kan være alt fra 0.02 til 0.50. Med maksimalt 150 mynter i sving og den største myntverdien aktiv blir den høyeste innsatsen i Mr Vegas på 75 kreditter.

Terningbonus/Gratisrunder
Hvis symbolet av terningene havner på høyre- eller venstresiden av Mr Vegas på enten gevinstlinje 1, 2 eller 3 vinner man gratisrunder. En lekker animasjon viser oss at Mr Vegas hiver terningene mot oss og øynene på terningene bestemmer hvor mange gratisrunder det blir! Hvis resultatet på terningene attpåtil blir to like blir alle gevinstene man vinner i gratisrundene multiplisert med 2!

Bonusfunksjon: Mini Slots
I Mr Vegas aktiverer 3 eller flere mini-enarmede banditter på en aktiv gevinstlinje bonusfunksjonen Mini Slots! Man blir her tatt med til et nytt skjermbilde hvor man må dra tre ganger i spaken på automaten, og her kan man vinne både gratisrunder og saftige gevinster!

Bonusfunksjon: Money Wheel med jackpott!
I hjørnene på symbolene kan man av og til se små lyse trekanter, og hvis man får 5 slike spredt tilfeldig utover hjulene starter bonusfunksjonen Money Wheel. I Money Wheel blir man tatt med til et nytt skjermbilde hvor man enkelt og greit skal spinne lykkehjulet for å se hvilke gevinster man vinner! Man har muligheten til å vinne alt fra gratisrunder, kreditter, enda en bonusrunde eller til og med jackpotten!

Bonusfunksjon: Roulette
Når vår glamorøse venn Mr Vegas vises i en hvilken som helst posisjon på hjulene 1, 3 og 5 samtidig starter bonusspillet Roulette! Hjelp Mr Vegas med å plassere sjetonger på roulettbordet og håp på at du har spilt riktig! I tillegg får man nyte en utrolig bra kortfilm som er inkludert i bonusspillet!

Oppsummering av Mr Vegas
Å spille på Mr Vegas er som å være i Las Vegas! Her kryr det av showgirls, chamgagne-slurpende filmstjerner, glitter og glamour! Fantastisk grafikk, suverene animasjoner og en passende taffelmusikk i bakgrunnen gjør Mr Vegas til en fullkommen automat!

Privacy Policy