Muse – en feminin spilleautomat!

Muse – Wild Inspiration lever opp til navnet sitt! Her er det nemlig en Wild festival fra start til slutt, her kan du risikere å vinne mye på kort tid! Bli med inn i en fortryllende verden hvor Zevs døtre gir deg store gevinster, i den nyeste spilleautomaten fra Net Entertainment blir du med tilbake til antikkens Hellas og får gudommelig hjelp til å vinne penger!

Casumo Bonus

Muse spilleautomat

I denne spilleautomaten, med et noe spesielt tema er det wilds det hele dreier seg om! Det og litt free spins da, som seg hør og bør på en ordentlig videoautomat fra Net Entertainment! Har du prøvd Evolution og Elements? Da kjenner du til hvordan de nye spilleautomatene fra Net Entertainment fungerer! Ikke at det er noe negativt, tvert om! Det setter en liten ekstra vri på automaten, og gjør at den skiller seg ut i mengden!

Muse fra Net Entertainment har et standard oppsett, 5 hjul og 3 rader slik vi kjenner til fra før. På denne spilleautomaten kan du spille på 25 gevinstlinjer, og du kan satse maks 125 kreditter per spinn. Det skulle være nok for enhver highroller, for de litt mindre spillerne kan man lett justere ned innsatsen slik at den kommer på et passende nivå!

Wildsymbol er noe du kommer til å bli vant til å se på denne spilleautomaten, og det betyr igjen at gevinstene kommer tett som snø på finnmarksvidda! Net Entertainment har nemlig utviklet hele seks ulike wildfunksjoner, 3 i standardspillet og 3 i free spins modus. Dette fører til at spillet blir mer spennende, og skaper en enorm mulighet til å vinne pene gevinster

Wildsymboler er symboler som erstatter alle andre symboler, og skaper en vinnende kombinasjon der det tidligere så veldig mørkt ut. Den enkleste måten å forklare Wilds er åp si at de fungerer på samme måte som Joker i en kortstokk. Kort og godt: de hjelper deg å vinne!

På spilleautomaten Muse vil du selvsagt også finne en Free spins funksjon, som aktiveres på tradisjonell metode ved hjelp av scatters. I Muse gir 3, 4 og 5 scattere på gevinsthjulene deg 10, 20 og 30 free spins helt gratis – det er jo helt fantastisk. Har du flaks med wilds i free spins kan du vinne store penger!

Med flaks med Wilds mener vi at du får enten Expanding x2 Wild, Sticky x2 Wild eller Sticky Expanding Wild. Som du ser kan dette være verdt mye penger, så her er det bare å krysse fingrene og nyte hvis du er så heldig at du kommer til free spins funksjonen!

Nå gjenstår det bare å ønske deg lykke til med Muse, husk at du kan nå spille den for ekte penger hos Betsafe Casino Red med din eksklusive 300% innskuddsbonus! Hent din bonus her, og spinn i vei på denne nye spilleautomaten fra Net Entertainment!

Privacy Policy