NED AND HIS FRIENDS

Å få rotter inn i huset er noe som oftest blir sett på som upopulært, men de syngende rottene som befinner seg i Ned’s hus i spilleautomaten Ned And His Friends er egentlig nokså greie! Stemningen her er hjemmekoselig og vi får stifte bekjentskap med den hyggelige Ned og hans rottekompiser!

Ned And His Friends er en Slots3-automat fra Betsoft som kan tilby oss underholdning over 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og av funksjoner finner vi Singing Rats Free Spins, Rat Tail Click Me og bonusspillet Ratty Rat Doo-Wop! La deg underholde gratis her på NorskeAutomater.org eller opplev ordentlig moro og spenning for ekte penger hos 7Red eller NorgesSpill.com!

Innsatsmuligheter
Ned And His Friends lar spilleren spille med 1-5 mynter pr. gevinstlinje og med en verdi på myntene som går fra 0.02 til 0.50. Med maks antall mynter og myntverdi blir den høyeste innsatsen pr. spinn på 75 kreditter.

Singing Rats Free Spins
Symbolet som har den minste av de hvite rottene på seg fungerer som freespin-symbol, og 3 eller flere av dette symbolet i en helt tilfeldig posisjon på hjulene starter Singing Rats Free Spins! I disse gratisrundene er det bare å lene seg tilbake og se på at Neds kjære rottevenner synger og danser for deg, mens gevinstene forhåpentligvis strømmer inn! I gratisrundene kan man vinne ytterligere gratisrunder hvis man får flere av disse symbolene.

Bonusfunksjon:Rat Tail Click Me
Rat Tail Click Me-funksjonen får man tilgang til når man får 3 eller flere symboler som viser et rottehull med en rottehale stikkende ut, og symbolene kan være spredt tilfeldig utover hjulene. Bonusfunksjonen er enkel, og her skal man bare klikke på en rottehale for å avsløre myntgevinsten man har vunnet!

Bonusspill: Ratty Rat Doo-Wop
Hvis man får 3 eller flere av symbolet som viser Neds kjæreste i en tilfeldig posisjon på hjulene starter bonusspillet Ratty Rat Doo-Wop! Ned kjæreste dåner når hun oppdager at huset hans kryr av rotter, men det finnes en løsning! Spilleren må velge en av rottene til å synge en solo for Neds kjæreste slik at hun våkner! Deretter følger en ‘high-tail’ før rottene forsvinner!

Oppsummering av Ned And His Friends
Å være hjemme i stua til Ned i Ned And His Friends er rett og slett koselig! Nydelig grafikk og lydbilde som passer spillets tema, samt en rekke flotte funksjoner gjør dette til en veldig bra spilleopplevelse!

Privacy Policy