Old Timer – Norsk Spilleautomat

Old Timer er en av de Norske Spilleautomatene som var populær blant veldig mange av de Norske automatspillerene. Som for de fleste andre Norske automater så er maks innsats for hvert trykk/spinn Kr. 10,-. Old Timer har to separate gevinstbrett som hver har tre gevinsthjul.

Hovedspillet foregår på de nederste gevinsthjulene og dersom man får en gevinst flyttes man til det øvre bonusspillet. I bonusspillet på de øverste gevinsthjulene er innsatsen høyere. Man kan velge mellom Kr.20, 40 eller 100 i innsats for hvert trykk. Jo høyere innsats man velger jo høyere er vanligvis også muligheten for gevinst.

Når man spiller på de øverste gevinsthjulene får man bonussteps. Det betyr at automaten selv flytter gevinsthjulene dersom det trengs for å prøve å matche symbolene på automaten. Med en innsats på Kr.40 får man 1 bonusstep og med en innsats på Kr.100 per trykk får man 3 bonussteps. Spiller man for (kun) Kr.20 har man ingen steps i det hele tatt. Gevinstene i bonusspillet er uansett markant høyere enn i hovedspillet.

Nyhet: OldTimer er lansert i nettversjon. Prøv deg på Super Nudge 6000Maksimal gevinst i bonusspillet er Kr.2000. All gevinst over dette beløpet kuttes vekk og pengene overføres ned til hovedspillet hvor man kan fortsette. Automatens bonus er knyttet opp mot Barcrest symbolene. Barcrest symbolene er spredd på de forskjellige fruktsymbolene og får man 3 på rad av disse utbetales toppgevinsten. Dette gjelder uavhenging om man spiller på de øvre eller nedre gevinsthjulene.

Du kan også teste ut vår gratis versjon av Jackpot 6000 automaten som er internettversjonen av Jackpot 2000 automatene, også kjent som Norgesautomaten.

Privacy Policy